Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον φονιά και το κίνητρο στη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο

αΡΟΜΑ σύλληψης

Μια «ανάσα» από την εξιχνίαση της δολοφονίας της συμβολαιογράφου Μαρίζας Τερτσέτη – Παπαδάτου στη Ζάκυνθο βρίσκονται οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για ληστεία με δράστη έναν Ρομά. Μια κάμερα που κατέγραψε το αυτοκίνητο του δολοφόνου και τις κινήσεις του αποδεικνύεται «κλειδί» για τις Αρχές, που απέστειλαν το υλικό από το συγκεκριμένο καταγραφικό μηχάνημα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να καθαριστεί και να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο στόχαστρο του κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Οι αστυνομικοί, έχοντας στη διάθεσή τους σημαντικά στοιχεία, απέκλεισαν ορισμένα ενδεχόμενα και πλέον είναι σε θέση να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, αφού ερευνητές έψαξαν και απέκλεισαν το ενδεχόμενο κάποιος να έβαλε συγκεκριμένο άνδρα να δολοφονήσει την 69χρονη, το κίνητρο της δολοφονίας φαίνεται πως ήταν τελικά η ληστεία, την οποία ο δράστης διέπραξε με μοναδικό κριτήριο να πάρει τον «θησαυρό» αδιαφορώντας για την τύχη της συμβολαιογράφου.

Ειδικότερα, ο αδίστακτος ληστής φέρεται ότι έστησε καρτέρι στη γυναίκα, με μοναδικό σκοπό να πάρει χρήματα και τιμαλφή που είχε μαζί της ή έκρυβε στο σπίτι της. Ωστόσο, εκείνη αντιστάθηκε και τότε ο δράστης τής κάρφωσε το μαχαίρι στον μηρό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να τον δει κανένας, ενώ ήταν τέτοια η βιασύνη του, ώστε δεν πήρε τίποτα από το σημείο.

Εντούτοις, για κακή του τύχη κάμερες που υπάρχουν στο ευρύτερο σημείο της επίθεσης έχουν καταγράψει τις κινήσεις του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για Ρομά, που, όμως, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη. Αυτό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση. Στην περίπτωση που οι έρευνες έχουν την εξέλιξη που αναμένουν οι αστυνομικοί και καθαρίσει το πλάνο από το υλικό που έχουν στην κατοχή τους, τότε σύντομα θα καταφέρουν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα