Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η… στύση του Πέτρου

Ο εισαγγελέας τόνισε τη σεξουαλική ικανότητα του Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων στον Σπύρο Μπιμπίλα

Η σεξουαλική ικανότητα του Πέτρου Φιλιππίδη και κυρίως η ικανότητά του να έρχεται σε στύση βρέθηκαν χθες στο επίκεντρο της δίκης του ηθοποιού, στο Εφετείο, για τις απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του. Το θέμα αυτό ανέδειξε με τις ερωτήσεις του προς τον Σπύρο Μπιμπίλα ο εισαγγελέας της έδρας, θέλοντας -όπως είπε – να γίνει ξεκάθαρο στο δικαστήριο αν ο κατηγορούμενος είχε προσχεδιάσει τις διερευνώμενες σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος των δύο γυναικών. Οι ερωτήσεις του εισαγγελέα για την ικανότητα του Πέτρου Φιλιππίδη να… διεγείρεται προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση στο ακροατήριο αλλά και την αντίδραση της προέδρου της έδρας, η οποία ακόμη μία φορά χρειάστηκε να επισημάνει το αυτονόητο.

«Να θέτουμε με σωστό τρόπο τις ερωτήσεις, όταν υπάρχει “όχι”, εκεί σταματάνε όλα» είπε η πρόεδρος απευθυνόμενη στον εισαγγελέα. Ειδικότερα, χθες στη δίκη του ηθοποιού κλήθηκε να καταθέσει ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και σήμερα βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο κ. Μπιμπίλας «έκαψε» τον κατηγορούμενο για τον οποίο ανέφερε πως είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες ακόμη και από την αρχή του γάμου του με την Ελπίδα Νίνου. «Γνωρίζω την ιδιοσυγκρασία του Πέτρου, είχε σχέση με κοπέλες εν γνώσει της συζύγου του. Συναντιόμασταν με την κυρία Νίνου και μου τα έλεγε με πικρία, είχε βάλει και ντετέκτιβ να τον παρακολουθεί σε μια περίπτωση» είπε ο μάρτυρας, για να προσθέσει: «Μπορεί να μην αυτοελέγχθηκε και να έφτασε σε σημεία αυτά».

Ο βουλευτής και ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στον ευέξαπτο χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος «δεν δεχόταν το “όχι”». «Αγαπάω τον Πέτρο πολύ, αλλά ξέρω καλά και όλες τις ατέλειές του, τα περισσότερα τα μάθαινα από τη σύζυγό του. Ο άνθρωπος είχε τεράστιες εξάρσεις, δεν μπορούσες να ξέρεις πώς θα αντιδράσει κάθε φορά, αν θα σου πετάξει κανένα τραπέζι. Από τη μια είναι ένας πολύ καλός σκηνοθέτης και από την άλλη έχανε τον έλεγχο όταν θύμωνε».

Πρόεδρος: Ο κατηγορούμενος λέει ότι όλα έγιναν για να αλλάξει η πίτα στον χώρο του θεάτρου;

Μπιμπίλας: Δεν έχει πάρει κανείς τη θέση του Πέτρου στο θέατρο, ήταν άλλωστε πολύ ψηλά.

Εισαγγελέας: Τον θεωρείτε ικανό να φτάσει στις ακατανόητες πράξεις που καταγγέλλονται εδώ;

Σπ. Μπιμπίλας: Ναι, θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο με τέτοια οξύτητα χαρακτήρα. Σε κάθε παράσταση δημιουργούσε σχέση με άλλη κοπέλα. Ξαναλέω, η προσωπικότητα του Πέτρου από τη μία είναι πολύ καλή και από την άλλη έχει πολλά προβλήματα. Τον αγαπώ και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως μου συμπαραστάθηκε σε έναν χωρισμό μου, σαν πατέρας μου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο εισαγγελέας της έδρας, ο οποίος άρχισε να θέτει ερωτήσεις στον μάρτυρα για την ικανότητα στύσης που μπορεί να είχε ο κατηγορούμενος, καθώς, όπως είπε, έχει καταδικαστεί ότι είχε προσχεδιάσει τις επιθέσεις «σε στύση πέους».

Εισαγγελέας: Ο κατηγορούμενος δικάζεται για προσχεδιασμένα εγκλήματα. Οτι πήγε να βιάσει με στύση…

Σπ. Μπιμπίλας: Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείτε;

Εισαγγελέας: Θέλω να πω ότι ο άνδρας δεν έρχεται σε στύση άμεσα. Κάτι έχει προηγηθεί, εκτός αν έχει πάρει φάρμακα…

Σπ. Μπιμπίλας: Τι εννοείτε; Οτι κάποια κοπέλα τού έκανε κάτι;

Εισαγγελέας: Εχει καταδικαστεί ότι έκανε απόπειρες βιασμού σε στύση πέους. Τον θεωρείτε βιαστή;

Σπ. Μπιμπίλας: Δεν θα βάλω εγώ στο στόμα μου τέτοιες λέξεις… και με ένα βλέμμα όμως μπορείς να έρθεις σε στύση…

Πρόεδρος: Μη θέτουμε με λάθος τρόπο τις ερωτήσεις… Οταν υπάρχει άρνηση, σταματάνε όλα.

Εισαγγελέας: Τον αυτοέλεγχο μπορεί να τον έχασε, αλλά, για να έρθει σε στύση, κάτι πρέπει να έχει προηγηθεί.

Υποστήριξη της κατηγορίας: Δηλαδή μας λέτε ότι τα θύματα κάτι του έκαναν; Αυνανιζόταν, γιατί δεν το λέτε και αυτό;

Σπύρος Μπιμπίλας: Οταν χάνεις τον αυτοέλεγχο, μπορεί να χάσεις και τον έλεγχο της στύσης.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα