Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Παράθυρο στην τύχη: 50 παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισαν έπαθλα σε μια φαντασμαγορική βραδιά για τη δεύτερη ευκαιρία

100.000 ευρώ για τον μεγάλο νικητή

Οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Όλοι μας πρέπει να αφήνουμε ένα «παράθυρο» ανοικτό, ειδικά αν πρόκειται για την… τύχη μας!

Το ΣΚΡΑΤΣ το έκανε πράξη, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα, σε όσους είχαν σκρατσάρει λαχνούς του παιχνιδιού «Διπλή Ευκαιρία» και δεν είχαν κερδίσει.

Ο Γιάννης Μ. κέρδισε 10.000 ευρώ

Με εισιτήριο τους χαμένους λαχνούς τους, συμμετείχαν σε ειδική κλήρωση και 50 τυχεροί παραβρέθηκαν σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον 1.000 ευρώ ο καθένας. Για τέσσερις εξ’ αυτών, η βραδιά επιφύλασσε ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις, καθώς επέστρεψαν στα σπίτια έχοντας κερδίσει τα μεγάλα έπαθλα της βραδιάς.

Ο λόγος για τους Θανάση Δ. και Γιάννη Μ. από την Αθήνα, τον Κωνσταντίνο Γ. από τον Βόλο και τον Άγγελο Δ. από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι, μέσα από ειδικές κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν ζωντανά, διεκδίκησαν από 10.000 ευρώ μέχρι και 1.000.000 ευρώ.

Ο Άγγελος Δ., με το έπαθλο των 10.000 ευρώ

Η αγωνία στο «κόκκινο»

Στην πρώτη ειδική κλήρωση, προέκυψε ο αριθμός 22, που αντιστοίχησε τον Γιάννη Μ., με το πρώτο από τρία έπαθλα των 10.000 ευρώ που μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ. Ο ίδιος, αφού τόνισε την Κρητική του καταγωγή, ευχαρίστησε τον φίλο του Σωκράτη, ιδιοκτήτη του καταστήματος ΟΠΑΠ, από το οποίο προμηθεύτηκε τον λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «Διπλή Ευκαιρία».

Στη συνέχεια η κληρωτίδα ανέδειξε τον αριθμό 24, με τον Άγγελο Δ. να εξασφαλίζει με τη σειρά του το ποσό των 10.000 ευρώ. Ο ίδιος, κάτοικος Κυψέλης αλλά με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Έχω στην κατοχή μου ΣΚΡΑΤΣ από την 1η έκδοση, το 1990. Πρέπει να αφήνουμε όλοι, μια πόρτα ανοιχτή στην τύχη μας».

Ο Κωνσταντίνος Γ. κέρδισε 10.000 ευρώ

Οι πιθανότητες πλέον ήταν πενήντα-πενήντα, μεταξύ του Κωνσταντίνου Γ. και του Θανάση Δ.. Ένας εκ των δύο θα έφευγε με 10.000 ευρώ στις αποσκευές του. Ο έτερος θα εξασφάλιζε τουλάχιστον 100.000 ευρώ και θα διεκδικούσε μέχρι και 1 εκατ. ευρώ σε νέα ειδική κλήρωση.

Ο αριθμός 45 έδωσε στον Κωνσταντίνο Γ. τις 10.000 ευρώ και ταυτόχρονα ανέδειξε τον Θανάση Δ., με το νούμερο 10, μεγάλο νικητή της βραδιάς, καθώς «κλείδωσε» τις 100.000 ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής Θανάσης Δ., που κέρδισε 100.000 ευρώ

«Την πρώτη φορά που με κάλεσαν για να μου πουν ότι βρίσκομαι ανάμεσα στους 50 τυχερούς, νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα. Δεν το πίστευα», είπε σαστισμένος ο Θανάσης Δ. που ζει στην Αθήνα και κατάγεται από τη Λέσβο.

Ο μεγάλος νικητής και το ταξίδι στη Βραζιλία

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την τελική κλήρωση, πριν από την οποία ο Θανάσης Δ. είχε αντιστοιχήσει αριθμούς με τα έπαθλα των 250.000 ευρώ, 500.000 ευρώ και 1.000.000 ευρώ.

Το νούμερο 80 που έβγαλε η κληρωτίδα, ωστόσο, δεν ήταν ανάμεσα στις επιλογές του Θανάση Δ., ο οποίος κέρδισε τελικά 100.000 ευρώ. «Ήρθα για το χιλιάρικο, αλλά τελικά φεύγω με πολλά περισσότερα! Είναι απίστευτο. Χίλια ευχαριστώ. Θα κάνω σίγουρα πολλά ταξίδια, τα οποία είχα σταματήσει τα τελευταία χρόνια. Πάντα ήθελα να πάω στη Βραζιλία», δήλωσε ο ενθουσιασμένος ο μεγάλος νικητής.

Η διαδικασία των κληρώσεων σε ζωντανή σύνδεση με το studio του ΟΠΑΠ στα Σπάτα

Πώς αναδείχθηκαν οι 50 τυχεροί

Το «εισιτήριο» για το μεγάλο πάρτι του ΣΚΡΑΤΣ ήταν όσοι λαχνοί του παιχνιδιού «Διπλή Ευκαιρία» δεν είχαν κερδίσει. Χιλιάδες παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση της δεύτερης ευκαιρίας, σκανάροντας τον QR κωδικό του λαχνού τους. Έτσι, αναδείχθηκαν 50 τυχεροί από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι βρέθηκαν στην φαντασμαγορική εκδήλωση του ΣΚΡΑΤΣ, έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον 1.000 ευρώ, με την κληρωτίδα να… αποφασίζει για την «αντιστοιχία» των μεγαλύτερων επάθλων.

Ο Θανάσης Δ. κέρδισε 100.000 ευρώ και ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία
Το μεγάλο πάρτι για την δεύτερη ευκαιρία τους ΣΚΡΑΤΣ ανέδειξε 4 μεγάλους νικητές
Οι νικητές της δεύτερης ευκαιρίας του ΣΚΡΑΤΣ

Όλοι μαζί γιόρτασαν την επιτυχία τους, διασκέδασαν, χόρεψαν συνοδεία ζωντανής μουσικής και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες σε μια βραδιά που θα αναμφίβολα θα τους μείνει αξέχαστη.

18+ επίγειο Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ Κίνδυνος εθισμού απώλειας περιουσίας ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα