Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Μαζί για το Παιδί: Stand up για καλό σκοπό

Πέντε κωμικοί, μια αξέχαστη βραδιά, ένας σημαντικός σκοπός

Το Μαζί για το Παιδί σας προσκαλεί σε μια βραδιά γέλιου και προσφοράς. Πέντε ταλαντούχοι stand up κωμικοί, οι Γιώργος Αλεβίζος, Χρύσα Κατσαρίνη, Ήρα Κατσούδα, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος και Άγγελος Σπηλιόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή, προσφέροντας άφθονο γέλιο με έναν κοινό στόχο: τη στήριξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία του Stelios Philanthropic Foundation, την Τετάρτη 9 Απριλίου, στις 21.00 στο φιλόξενο χώρο του Stelios Foundation Conference Hall στην Πλάκα (Κυδαθηναίων 22).  Το Stelios Philanthropic Foundation παρέχει το χώρο δωρεάν και καλύπτει τα έξοδα παραγωγής της συγκεκριμένης εκδήλωσης, στο πλαίσιο της ευρύτερης υποστήριξής του στο Μαζί για το Παιδί.

Το Μαζί για το Παιδί εδώ και σχεδόν 30 χρόνια προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες. Το έργο του Μαζί για το Παιδί επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. 

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη στήριξη του Μαζί για το Παιδί. 

Προπώληση εισιτηρίων: ΕΔΩ

Τιμές εισιτηρίων:

Πλατεία:

Σειρές 1-5: €20

Σειρές 6-12: €15

Εξώστης: €12

Χορηγός: STELIOS PHILANTHROPIC FOUNDATION

Υποστηρικτής: ΦΙΞ Hellas 

Χορηγός Επικοινωνίας: MAD TV, MAD Radio

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα