Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ενδυματολογικοί «θησαυροί» εν Αθήναις για τους… Ιντιάνα Τζόουνς των vintage

Με οδηγό το στιλ για άνδρες-γυναίκες

Σε μια εποχή που η ακρίβεια χτυπά τα νοικοκυριά και τους καταναλωτές, περπατώντας στην Αθήνα μπορείς να ανακαλύψεις μικρούς θησαυρούς που με λίγα χρήματα μπορεί να γίνουν δικοί σου! Και αν πρόκειται για ενδυματολογικούς πειρασμούς με άρωμα από το χθες, τότε μπορεί κανείς να νιώσει και… Ιντιάνα Τζόουνς της γκαρνταρόμπας!

Εναν από αυτούς τους θησαυρούς ανακαλύψαμε στα Ανω Πετράλωνα, στην οδό Δρυόπων 10-12, μια «ανάσα» από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, με την… κάτοχο (μέχρι να πουληθούν) των θησαυρών να έχει σπουδάσει φωτογραφία αλλά να την κερδίζουν στο τέλος η μόδα και το εμπόριο!

Ο λόγος για την ιδιοκτήτρια της Belerina Vintage ενός καταστήματος που φλερτάρει με τα vintage ρούχα, τα second hand κομμάτια και τα… dead stock ρούχα (σ.σ.: ρούχα επώνυμων οίκων που ξέμειναν στα ράφια πολυκαταστημάτων και ζωντανεύουν ξανά στις thrift βιτρίνες).

Με οδηγό το στιλ και την ποιότητα η γυναικεία γκαρνταρόμπα, όπως μας λέει η γλυκύτατη Σοφία Σφηνιδάκη, αποκτά στην Belerina μια ξεχωριστή οντότητα, ενώ ακόμη και οι άντρες που αναζητούν ένα ξεχωριστό στιλ θα ανακαλύψουν σπάνιους ενδυματολογικούς θησαυρούς, τους οποίους μπορούν όλοι και όλες να ανακαλύψουν ακόμη και στο ΤikTok ή και στο Instagram (Βelerina Vintage).

@belerinavintage #thrift #vintage #clothes #bbnos #athens #Petralona #thrifting #secondhandfashion #fashion #momandpopshop ♬ two – bbno$

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα