Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μια τρύπα κατάπιε άντρα στη Φλόριντα!

Σοκαρισμένοι οι ένοικοι κατοικίας στη Φλόριντα από τον χαμό του άτυχου ανθρώπου που κοιμόταν.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της περιοχής Σέφνερ της Φλόριντα από τον ξαφνικό και άδικο χαμό κατοίκου της, τον οποίο άνοιξε η γη και τον κατάπιε μέσα από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του! Τρία 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν οι αρχές πήραν χθες τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Τζεφ Μπους και διέταξαν να ξεκινήσει η διαδικασία της κατεδάφισης του σπιτιού.

«Δεν καταφέραμε να τον εντοπίσουμε και για τον λόγο αυτό η προσπάθεια διάσωσης διακόπηκε. Σε αυτό το σημείο είναι αδύνατον να ανασύρουμε τη σορό του» είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος της κομητείας Χίλσμπορο, Μάικ Μέριλ, τη στιγμή που λίγο νωρίτερα οι αρχές είχαν προειδοποιήσει ότι η τρύπα, πλάτους έξι μέτρων και βάθους 15-20 μέτρων, συνέχιζε να διευρύνεται, με αποτέλεσμα ολόκληρη η κατοικία να κινδυνεύει να καταρρεύσει από λεπτό σε λεπτό.

Ο εφιάλτης της οικογένειας Μπους ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που όλα τα μέλη της ετοιμάζονταν για ύπνο. Ενας εκκωφαντικός θόρυβος διατάραξε τη βραδινή ηρεμία και ακούστηκαν ουρλιαχτά. «Ετρεξα στο υπνοδωμάτιο του αδερφού μου, επειδή τον άκουσα να φωνάζει. Ολα είχαν εξαφανιστεί: το κρεβάτι του, η ντουλάπα του, η τηλεόρασή του, ο ίδιος» δήλωσε ο αδερφός του Τζεφ, ο Τζερεμάι Μπους, ο οποίος έκανε απέλπιδες προσπάθειες να τον σώσει φτυαρίζοντας τα συντρίμμια, μέχρι που κατέφτασε η αστυνομία και τον έβγαλε από το κτίριο, καθώς ολόκληρο το πάτωμα ήταν έτοιμο να καταρρεύσει. «Δεν μπορούσα να τον βγάλω έξω. Προσπάθησα τόσο σκληρά… Εκανα ό,τι μπορούσα. Ορκίζομαι ότι άκουγα τη φωνή του» πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι εκτός από τον αδερφό του έχασε και το σπίτι του, από το οποίο είχε τόσες αναμνήσεις. Τόσο εκείνος όσο και τα άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου κι ενός 2χρονου αγοριού, δεν τραυματίστηκαν, ενώ τα γύρω σπίτια έχουν εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους.

Στη Φλόριντα τέτοιου είδους φαινόμενα είναι συνηθισμένα, εξαιτίας της σύστασης του υπεδάφους, το οποίο είναι ευάλωτο σε διαβρώσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά τέτοιου είδους «κενά».

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα