Bazaar αγάπης και ευαισθησίας

Ενα υπαίθριο bazaar με πασχαλινά δώρα και λαμπάδες έστησε ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών «Αμαρυλλίδες» σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς.

Ενα υπαίθριο bazaar με πασχαλινά δώρα και λαμπάδες έστησε ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών «Αμαρυλλίδες» σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς, με σκοπό τα έσοδα να δοθούν υπέρ του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» του πατέρα Αντωνίου, που βρίσκεται στην Ακαδημία Πλάτωνος και προσφέρει σίτιση (καθημερινά σε 1.400 άτομα), ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση σε γυναίκες που θα καταφύγουν στην πόρτα της. Στο ξενοδοχείο «Semiramis» τέσσερα ευαισθητοποιημένα κορίτσια, η Νανά Μπελιμπασάκη, η Βανέσσα Γερουλάνου, η Εφη Παπαϊωάννου και η Φαίη Μπέη με το fayscontrol της, με τη χορηγία της Amstel Radler οργάνωσαν το δικό τους bazaar για την ενίσχυση του σωματείου «Δεσμός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

«Επικές κωλοτούμπες» μετά τη διάψευση Μενεγάκη – Το καρφί του Γκουντάρα για τα δημοσιεύματα

Έντονη συζήτηση προκάλεσαν από χθες δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι...

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πλέον με τη Στεφανίδου

Η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» εξομολογήθηκε γιατί δεν έχει επαφές πλέον με την Τατιάνα Στεφανίδου.