Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά εποχής του MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του MEGA «Οι...

Η γυναίκα του Οζι Οζμπορν πάει για δήμαρχος

Ετοιμη να κατέβει στην πολιτική νιώθει η σύζυγος του Οζι Οζμπορν, Σάρον, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει τη θέση της δημάρχου στη γενέτειρα του εκλιπόντος σταρ της heavy metal μουσικής, Μπέρμιγχαμ.

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξαναμπαίνει στο πλατό μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παύση στα γυρίσματα των εκπομπών του λόγω της απώλειας της μητέρας του. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

Η πλειονότητα των ανδρών γουστάρει απλά… κουβεντούλα με τα κορίτσια του OnlyFans

Η μοναξιά τούς κάνει να συζητούν για τις αγαπημένες τους σειρές και βιβλία

Οι περισσότεροι άνδρες που σκάνε έναν σκασμό λεφτά στις πορνοστάρ -κατ’ άλλους μοντέλα- του OnlyFans για να έχουν πρόσβαση στο προφίλ τους στη συνδρομητική ιστοσελίδα και να συνομιλούν μαζί τους όποτε θέλουν κάθε άλλο παρά για το σεξ συζητούν.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ερευνα έδειξε ότι θέλουν απεγνωσμένα να μιλήσουν για καθημερινά πράγματα, καθώς υποφέρουν από αβάσταχτη μοναξιά.

Οπως αποκαλύπτει η «New York Post», σε έρευνα που έκανε η εταιρία Supercreator διαπιστώθηκε ότι το 78% των συζητήσεων του OnlyFans μεταξύ των παραγωγών περιεχομένου της πορνογραφικής ιστοσελίδας και των ανδρών που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα είναι «ξενέρωτες», καθώς δεν έχουν καμία σχέση με το σεξ.

Οι περισσότεροι άνδρες μιλούν για την πόλη τους, για το πώς μεγάλωσαν, για τη δουλειά τους, για την οποία είτε παινεύονται είτε γκρινιάζουν, και τα χόμπι τους. Αρκετοί άλλοι άνδρες θέλουν να μιλήσουν για τα κατοικίδιά τους, έχουν περιέργεια να μάθουν για τις τελευταίες διακοπές του μοντέλου του OnlyFans ή για το πού διασκέδασε ή συζητούν για τις αγαπημένες τους σειρές, ταινίες και βιβλία. Λιγότεροι είναι αυτοί που ανοίγουν συζήτηση για το πώς αθλούνται.

Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσε στην αμερικανική εφημερίδα με την προσωπική της εμπειρία η Σοφί Ρέιν, η οποία είναι τόσο επιτυχημένη στη συνδρομητική ιστοσελίδα που έχει ανακηρυχθεί «MVP του OnlyFans». Η Ρέιν αναφέρθηκε στον καλύτερο συνδρομητή της, έναν παντρεμένο Αμερικανό με το όνομα Τσάρλι, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια της έδωσε πάνω από 5.100.000 ευρώ.

«Μιλάμε κάθε ημέρα, χωρίς εξαίρεση. Μου στέλνει φωνητικά μηνύματα στα οποία με ρωτάει πώς πηγαίνει η ημέρα μου, καθώς λατρεύει να με γνωρίσει καλύτερα» είπε και πρόσθεσε: «Είμαι περισσότερο ένα σύστημα συναισθηματικής στήριξης για εκείνον», ο οποίος υποφέρει από μοναξιά. «Ο κόσμος πιστεύει ότι οι πελάτες που πληρώνουν τα περισσότερα θέλουν kinky πράγματα, αλλά είναι αρκετά αστείο ότι (σ.σ.: ο Τσάρλι) προτιμάει να με βλέπει ντυμένη να κάνω καθημερινές δουλειές» κατέληξε η Ρέιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.