Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η επιστροφή του Ρήγα στο «Κόκκινο δωμάτιο»

Βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega.

Σε έντονες συζητήσεις φαίνεται να βρίσκεται ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος επιστρέφει -αν όλα πάνε καλά- στο «Κόκκινο δωμάτιο». Ο πολυτάλαντος Αλέξανδρος συζητάει έντονα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο να επιστρέψει η πετυχημένη σειρά στο κανάλι της Μεσογείων. Μπορεί να τον βλέπουμε κάθε εβδομάδα ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο σόου του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», ωστόσο οι παράλληλες συζητήσεις που κάνει με το Mega φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο κι έτσι είναι πολύ πιθανόν από την επόμενη σεζόν η «κόκκινη σουίτα» να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της για να υποδεχτεί αρκετούς guests. Ωστόσο στο πόστο τους φαίνεται να μένουν και ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της καμαριέρας.

Βλέποντας πως οι ελληνικές σειρές κερδίζουν ολοένα και περισσοτέρους τηλεθεατές, το κανάλι της Mεσογείων φαίνεται να είναι έτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή και γι’ αυτό θέλει να ποντάρει σε σίγουρα «χαρτιά» που θα φέρουν και τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης έναντι των τουρκικών σίριαλ του ανταγωνισμού.

Η σειρά «Κόκκινο δωμάτιο» είχε κερδίσει αυτό το δύσκολο στοίχημα, αφού προβλήθηκε για τρεις συνεχείς σεζόν και έπειτα την είδαμε σε επανάληψη, οπότε ακολούθησε και πάλι ανοδική πορεία. Γι’ αυτό οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτηκαν να ξεκινήσουν τις συζητήσεις προκειμένου η συνεργασία να «κλειδώσει» μέσα στους επόμενους μήνες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...




Μποζουκια Αθηνα