Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Παρηγοριά στην αγκαλιά του Αλφόνσο

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η πρώην βασίλισσα Σοφία και ο 65χρονος χήρος της δούκισσας Αλμπα είναι ζευγάρι

Εκείνη είναι πρόσφατα χωρισμένη βασίλισσα, εκείνος έχει χάσει πρόσφατα τη δούκισσα σύζυγό του. Στην κηδεία της μάλιστα βρέθηκαν δίπλα δίπλα και τώρα, λίγο καιρό μετά, οι φήμες τούς θέλουν να παρηγορεί ο ένας τον άλλον. Την αρχή στα σχετικά δημοσιεύματα έκανε σουηδικό portal και τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια τα ισπανικά και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Φυσικά οι εμπλεκόμενοι, που δεν είναι άλλοι από την πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και το άλλοτε… toyboy -τρόπος του λέγειν για έναν 65άρη πλέον- της δούκισσας Αλμπα, Αλφόνσο Ντίεθ.

Κάτι λέγεται πως τρέχει ανάμεσά τους, με εκείνον να έχει ρίξει τα βέλη του στην πρώην σύζυγο του Χουάν Κάρλος, η οποία δείχνει να ανταποκρίνεται. Μέχρι πάντως να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτή τη σχέση, ο Αλφόνσο Ντίεθ έχει να επιλύσει τη διαμάχη του με τα παιδιά της δούκισσας, αναφορικά με απαιτήσεις του για εισόδημα και ένα σπίτι στη Μαδρίτη.

Η είδηση

Η είδηση περί ειδυλλίου ανάμεσα στην ομότιμο βασίλισσα της Ισπανίας και στον χήρο της δούκισσας μεταδόθηκε αρχικά ύστερα από την κηδεία της Μαρία ντελ Ροσάριο Καγετάνα Φιτς, από το σουηδικό portal Svensk Dam, το οποίο ειδικεύεται στα νέα των βασιλικών οίκων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σοφία και ο Ντίεθ ήρθαν κοντά προκειμένου να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον, αλλά κυρίως λόγω της κακής σχέσης της Σοφίας με τον πρώην της, Χουάν Κάρλος, ο οποίος στη διάρκεια του γάμου τους την πλήγωσε και την ταπείνωσε με απιστίες, ερωτικά σκάνδαλα και νόθα παιδιά που ζητούν να τα αναγνωρίσει. Η Σοφία, ελεύθερη πλέον από καθήκοντα, χωρίς υποχρέωση να βρίσκεται δίπλα στον σύζυγό της, ενδεχομένως να θέλει έναν άνδρα τον οποίο να μπορεί να εμπιστεύεται. Ο ισπανικός Τύπος έχει αρχίσει ήδη να αναφέρεται στο ενδεχόμενο Ντίεθ και Σόφια να είναι ζευγάρι.

Στο μεταξύ, άνοιξε η διαθήκη της δούκισσας, η οποία βέβαια προτού παντρευτεί τον Ντίεθ είχε αφήσει το 90% της περιουσίας της -έφτανε τα 3 δισ. ευρώ!- στα παιδιά της. Κράτησε κάποιες καταθέσεις για εκείνην, καθώς και πίνακες, ανάμεσά τους έργα των Ρενουάρ και Πικάσο. Από αυτά, ο χήρος της δικαιούται νόμιμα το ένα τρίτο. Ομως εκείνος, επικαλούμενος δήλωση της συζύγου του ενώπιον φίλων, ζητεί ένα σπίτι στη Μαδρίτη και 6.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα. Τα παιδιά της δούκισσας όμως δεν δείχνουν διατεθειμένα να του δώσουν κάτι τέτοιο. Η υπόθεση ίσως τελικά φτάσει στη Δικαιοσύνη.

Κάτια Γιαπαλάκη

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα