Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Πολύτεκνος ληστής με… σφυρί

Πατέρας τεσσάρων παιδιών επιτέθηκε και αφαίρεσε από άτυχη 64χρονη 520 ευρώ, αλλά έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Τα οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως μετέτρεψαν σε ληστή -και μάλιστα βίαιο- έναν πολύτεκνο άνδρα! Πατέρας τεσσάρων παιδιών είναι ο 57χρονος που επιτέθηκε χθες το πρωί με ένα σφυρί σε μια 64χρονη γυναίκα που μόλις είχε κάνει ανάληψη χρημάτων από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Κατερίνης! Ευτυχώς, τα χτυπήματα που δέχτηκε με το σφυρί στο κεφάλι δεν ήταν τόσο ισχυρά, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει η ζωή της.

Ειδικότερα, η 64χρονη πήγε σε μια τράπεζα κοντά στο σπίτι της και έκανε ανάληψη χρημάτων. Ο 57χρονος παρακολούθησε από απόσταση τις κινήσεις της ανυποψίαστης γυναίκας και παρατήρησε ότι σήκωσε ένα σεβαστό ποσό. Από το μυαλό του πέρασε η ιδέα ότι θα μπορούσε να δώσει με αυτό πρόσκαιρη λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μόλις η γυναίκα έβγαλε τα χρήματα, τα έβαλε στην τσάντα της και άρχισε να κατευθύνεται προς την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο ενός γιατρού τον οποίο ήθελε να επισκεφθεί.

Τότε ο 57χρονος έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Την ακολούθησε για περισσότερο από μισό χιλιόμετρο και μπήκε μαζί της στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου εξαπέλυσε επίθεση εις βάρος της μπροστά από το ασανσέρ, βγάζοντας το σφυρί που είχε μαζί του και χτυπώντας τη στο κεφάλι! Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και τότε ο δράστης τη χτύπησε ακόμη μία φορά στο κεφάλι, άρπαξε με γρήγορες κινήσεις την τσάντα της μέσα στην οποία είχε 520 ευρώ και το έβαλε στα πόδια. Στάθηκε άτυχος όμως, καθώς έπεσε πάνω σε άνδρες της Ασφάλειας, που περιπολούσαν στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης τους και δεν δυσκολεύτηκαν να συλλάβουν τον ληστή, στις τσέπες του οποίου βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα.

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ληστείας. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός.

Νίκος Πιτσιακίδης

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...







Μποζουκια Αθηνα