Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη «ζεστή» βοήθειά του

Την κίνηση ανθρωπιάς του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, που φέτος «ζέστανε» τους μαθητές του Πειραιά διαθέτοντας δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου, τίμησε χθες ο δήμαρχος της περιοχής Λουκάς Τζανής.

Σε μια άριστα οργανωμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά ο δήμαρχος της πόλης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Μελισσανίδη, ο οποίος σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα μας εποχή προσέφερε απλόχερα τη βοήθειά του στους μαθητές προσφέροντας δωρεάν πετρέλαιο στα σχολεία όλων των βαθμίδων, με αποτέλεσμα να μη λείψει η θέρμανση από κανένα σχολικό συγκρότημα της περιοχής. Παράλληλα, η δωρεάν διάθεση του πετρελαίου από τον ιδρυτή της Aegean βοήθησε στη λειτουργία και άλλων δημοτικών χώρων, καθώς και στους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ της πόλης και τους αθλητικούς χώρους τους οποίους χρησιμοποιούν χιλιάδες νέοι.

Από την πλευρά του, ο κ. Μελισσανίδης, ο οποίος μέσω της Aegean έχει σταθεί αρωγός στα κοινωνικά προβλήματα όλης της Β’ Πειραιά, ευχαρίστησε τον δήμαρχο και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο καθένας με τις δυνάμεις και τη θέση που κατέχει να βοηθήσει, ώστε η χώρα μας να βγει από την κρίση και να αναστηλωθεί». Την ίδια στιγμή ο κ. Τζανής παρέδωσε την τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε τον επιχειρηματία για τη χορηγία του στην πρόσφατη τριήμερη εκδήλωση με θέμα « Ανοιχτό Πολιτιστικό Συνέδριο» τονίζοντας ότι οι δημότες έχουν εκτιμήσει την  έμπρακτη ευαισθησία του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...




Μποζουκια Αθηνα