Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Αγρια Ζωή με το καλημέρα!

Η κυρία Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε εξεταστικές αμέσως μετά την εκλογή της ως προέδρου της Βουλής

Χείμαρρος ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρώτη ομιλία της μετά την πανηγυρική εκλογή της με ρεκόρ ψήφων (235 υπέρ και 61 λευκά) ως προέδρου της Βουλής. Στέλνοντας μηνύματα με νόημα τόσο στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και στην ίδια την κυβέρνηση, η κυρία Κωνσταντοπούλου ουσιαστικά προανήγγειλε τη δημιουργία εξεταστικών επιτροπών, κάτι που προφανώς «φόβισε» τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ αλλά και το Ποτάμι! Και είναι χαρακτηριστικό πως και τα τρία παραπάνω κόμματα εξέδωσαν ανακοινώσεις ψέγοντάς την ότι λειτουργεί ως κομματάρχης και όχι ως πρόεδρος της νέας Βουλής.

«Η Βουλή δεν μπορεί να λειτουργεί ως πλυντήριο σκανδάλων και ως νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών. Η ανάσυρση και διερεύνηση των υποθέσεων που ενώ έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή από τη Δικαιοσύνη αραχνιάζουν για μήνες ή και χρόνια στα συρτάρια, χωρίς καν να εξετάζονται, αποτελεί στοιχειώδες και θεμελιώδες δημοκρατικό καθήκον, αλλά και προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής» είπε η 38χρονη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νεότερη ηλικιακά πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου, προϊδεάζοντας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Παράλληλα έκανε λόγο για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της διαφάνειας, ενώ από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να μη λειτουργεί με το γράμμα του νόμου.

«Στη Βουλή αυτής της Συνόδου δεν πρέπει να επαναληφθούν φαινόμενα εκφυλισμού της νομοθετικής λειτουργίας, όπως η κατάχρηση της διαδικασίας του κατεπείγοντος και των τροπολογιών. Αποτελεί δέσμευσή μου από τη θέση της προέδρου της Βουλής ότι δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες τροπολογίες, ούτε άσχετες με το αντικείμενο των νομοσχεδίων διατάξεις» σημείωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για τις γερμανικές αποζημιώσεις και έκανε ειδική αναφορά στη σχετική επιτροπή. Οπως είπε, η επιτροπή διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων (της οποίας ήταν μέλος) θα αναβαθμιστεί, καθώς είναι «εθνικό καθήκον η επιστροφή του εθνικού, ιστορικού και οικονομικού χρέους απέναντι στην πατρίδα». Τέλος, σε ελαφρώς διαφορετική γραμμή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, έκανε λόγο για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Υπογράμμισε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για την προώθηση των ελληνικών διεκδικήσεων για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους τους ελληνικού χρέους και για ρήτρες ανάπτυξης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα