Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α. ενισχύει τη διεθνή παρουσία της στο GSOF Symposium Europe 2025

Σε μία ακόμη εξέχουσας σημασίας διοργάνωση για τον τομέα της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας, συμμετείχε η Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α (Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, Ασφάλειας και Άμυνας). 

Πρόκειται για το GSOF Symposium Europe 2025, μία από τις σημαντικότερες διεθνείς θεσμικές διοργανώσεις με αντικείμενο τις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Αθήνα, από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2025.

Το GSOF Symposium Europe πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2016, σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη και συνδυάζει συνέδριο και έκθεση στρατιωτικού εξοπλισμού, προσφέροντας ένα διεθνές φόρουμ υψηλού επιπέδου για την παρουσίαση τεχνολογικών και επιχειρησιακών εξελίξεων στον τομέα των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων.

Παράλληλα, η διοργάνωση προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για διεθνή δικτύωση, ενισχύοντας τη διαμόρφωση μελλοντικών επιχειρησιακών δυνατοτήτων, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ θεσμικών και βιομηχανικών φορέων, καθώς και την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών.

Η ενεργή συμμετοχή της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α. σε μια τόσο υψηλού κύρους διεθνή διοργάνωση, με περισσότερους από 750 συμμετέχοντες από 30 χώρες και την παρουσία 70 αμυντικών βιομηχανιών παγκοσμίως, ενισχύει τη διεθνή παρουσία της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. 

Επιπλέον, η συμμετοχή της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α. στο GSOF Symposium Europe 2025, προάγει τη συνεργασία με θεσμικούς και επιχειρηματικούς εταίρους και αναδεικνύει τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία των ελληνικών εταιρειών στον τομέα των Ειδικών Επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης συμμετείχαν οκτώ εταιρείες-μέλη της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α, και συγκεκριμένα οι: DELIAN ALLIANCE INDUSTRIES, ELMON, INTRACOM DEFENSE, QUALCO GROUP, SAS TECHNOLOGY, SCYTALYS, THEON SENSORS και UCANDRONE. 

Οι εταιρείες αυτές παρουσίασαν στους διεθνείς συμμετέχοντες τις τεχνολογικές τους λύσεις, τα προϊόντα και τις προτάσεις τους, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και την εξειδίκευση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στον τομέα των Ειδικών Επιχειρήσεων.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α κ. Δημήτριος Σκαλαίος: “Η Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α συμμετέχει ενεργά στο GSOF Symposium Europe 2025, το οποίο φιλοξενείται φέτος στην Αθήνα, αναδεικνύοντας την καινοτομία και τις τεχνολογικές δυνατότητες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στον τομέα των Ειδικών Δυνάμεων. Η παρουσία της Ένωσης στην εν λόγω διοργάνωση ενισχύει τη διεθνή δικτύωση, προάγει τη συνεργασία της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α με στρατηγικούς εταίρους και συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή και αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών και λύσεων, ικανών να ανταποκριθούν στις σύνθετες προκλήσεις του μέλλοντος.”

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα