Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ολοι περιμένουν τον Μελισσανίδη

Ανοίγει ο δρόμος για την ανάληψη της προεδρίας και στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ από τον «Τίγρη».

Ενας-ένας κάνουν πίσω οι υποψήφιοι για την προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο για την άνετη έλευση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτές οι εκλογές στο σωματείο όλα δείχνουν πως δεν θα έχουν καμία σχέση με εκείνες του 2005, όταν ο συνδυασμός που στηρίχτηκε από τον Ντέμη Νικολαΐδη επικράτησε εκείνου που στήριξε ο «Τίγρης»… γκρεμίζοντας την «Αγια-Σοφιά» προτού καν μπουν τα θεμέλιά της.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Με δηλώσεις του στη ΝΕΤ ο Γεράσιμος Ερτσος ξεκαθάριζε πως δεν θα κατέβει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής με δικό του ψηφοδέλτιο, αν τελικά προχωρήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Θεωρώ ότι αν υλοποιηθεί η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο, τότε το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει πιο γρήγορα κι έτσι η ΑΕΚ να αποκτήσει και πάλι το δικό της σπίτι» είπε χαρακτηριστικά ο πολιτικός μηχανικός και αυτή η τοποθέτησή του μεταφράστηκε από τους γνωρίζοντες ως απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές, αν θέσει υποψηφιότητα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σχετική με το θέμα ήταν και η τοποθέτηση του πρώην προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ και νυν αθλητικού τομεάρχη του ΛΑΟΣ Νίκου Γεωργατζόγλου. Σε γραπτή του δήλωση επισημαίνει: «Επειδή με ρωτούν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ σχετικά με το αν θα κατεβάσω ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, διευκρινίζω ότι αυτό θα γίνει μόνο εάν δεν κατέβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε περίπτωση που κατέβει ο Δημήτρης, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού μου θα στηρίξουμε το πλάνο Μελισσανίδη για μια δυνατή ΑΕΚ με γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Μέσα σε αυτούς, και η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας κυρία Αποστολάκη δήλωνε πως περιμένει με αγωνία τον επιχειρηματία για να συζητήσουν για το γήπεδο στην πόλη!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα