Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Κρατούμενος σκότωσε σε άδεια γυναίκα και πεθερά!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στα Τίρανα, όταν ένας 32χρονος Αλβανός που ήταν κρατούμενος στις φυλακές της Κω και είχε πάρει επταήμερη άδεια επέστρεψε στην πατρίδα του

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στα Τίρανα, όταν ένας 32χρονος Αλβανός που ήταν κρατούμενος στις φυλακές της Κω και είχε πάρει επταήμερη άδεια επέστρεψε στην πατρίδα του παραβιάζοντας τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πήγε στο σπίτι της συζύγου του και γάζωσε με καλάσνικοφ την ίδια και την πεθερά του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών του! Ο Εμιλιάνο Ρουστέμι, που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου για 92 κλοπές σε αυτοκίνητα στη Ρόδο, βρέθηκε στο σπίτι της 65χρονης πεθεράς του Ενγκιελίσε Σαγκίρι στο Λαπράκ των Τιράνων, όπου διέμεναν επίσης η 28χρονη σύζυγος Ιζάουρα και τα παιδιά τους.

Ηθελε να χωρίσουν

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αλβανός κρατούμενος ζήτησε να μείνει μόνος με τη σύζυγό του για να συζητήσουν, καθώς το τελευταίο διάστημα η σχέση τους βρισκόταν σε κρίση και η 28χρονη του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να χωρίσουν.

Επειτα από έντονο διαπληκτισμό ο 32χρονος έβγαλε από το σακίδιό του το καλάσνικοφ και γάζωσε τη σύζυγό του, ενώ αμέσως μετά πήρε… σειρά η πεθερά του που μπήκε έντρομη στο δωμάτιο και δέχτηκε βροχή από σφαίρες! Στη συνέχεια ο Αλβανός έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε, ενώ τα παιδιά του παρακολουθούσαν εμβρόντητα. Για τη διπλή δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη ενημερώθηκαν τόσο η διοίκηση των φυλακών της Κω όσο και οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα