Η κίνηση στους δρόμους παρουσιάζει την κλασική επιβάρυνση των πρωινών ωρών, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Λεωφόρος Κηφισού: Αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα, με το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κάθοδο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως το Αιγάλεω.
Αττική Οδός: Καθυστερήσεις 20-25 λεπτών στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (από κόμβο Δημοκρατίας έως Ηράκλειο) και μικρότερες καθυστερήσεις στην έξοδο για Λαμία.
Κέντρο Αθήνας: Σοβαρή κίνηση στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (λόγω και παλαιότερων συμβάντων), στη Λεωφόρο Αμαλίας και περιμετρικά του Συντάγματος.
Λεωφόρος Αθηνών: Σημαντική ανάσχεση από το Παλατάκι Χαϊδαρίου προς τα Διυλιστήρια.
Λοιποί άξονες: Αυξημένος φόρτος στη Λεωφόρο Κηφισίας, στην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη) και στην παραλιακή στο ύψος του Καλαμακίου.

Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Οδός: Καθυστερήσεις λόγω των συνεχιζόμενων έργων του Flyover, κυρίως στο ρεύμα προς ανατολικά.

Κέντρο: Αυξημένη κίνηση στις οδούς Εγνατία, Τσιμισκή και Κωνσταντίνου Καραμανλή
