Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

«Δεν σκότωσα την Κατερίνα»

Τι υποστήριξε ο σκληρός Λίτα Ερμάλ για τον φόνο της 24χρονης στην Κόρινθο και πού ψάχνουν οι Αρχές για τον Μαριάν Κόλλα, ο οποίος θεωρείται «φονική μηχανή».

«Δεν σκότωσα την Κατερίνα» τόνισε και χθες, εμμένοντας στην αρχική του κατάθεση, ο επικίνδυνος κακοποιός Λίτα Ερμάλ, ένας από τους τρεις διαβόητους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που παρουσιάστηκε ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή. Ο ίδιος υποστήριξε, εξάλλου, ότι κατά τη διάρκεια της ένοπλης ληστείας στο Περιστέρι προσπάθησε να τρομάξει τους αστυνομικούς, και όχι να τους προκαλέσει κακό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του Σάκη Κεχαγιόγλου, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Λίτα ισχυρίστηκε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει ή να τραυματίσει αστυνομικούς, αφού αν ήταν τέτοιος ο σκοπός του, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε τραβήξει τις περόνες από τις χειροβομβίδες. «Ο πελάτης μου δεν είναι φυσικός αυτουργός της ληστείας, αλλά ο συνεργός του» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος, που μάλιστα ζήτησε από τον ανακριτή τον ορισμό ειδικού πραγματογνώμονα με γνώσεις πάνω στα εκρηκτικά, προκειμένου να αποφανθεί ότι οι συγκεκριμένες χειροβομβίδες δεν μπορούσαν να εκραγούν αν πρώτα δεν είχαν απασφαλιστεί.  

Χθες ο επικίνδυνος κακοποιός απολογήθηκε μόνο για τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ του Περιστερίου, αφού για το τραγικό περιστατικό της Κορίνθου που κόστισε τη ζωή στην 25χρονη Κατερίνα έχει σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον ανακριτή, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό, υποστήριξε όμως πως δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στην ανταλλαγή πυροβολισμών, αφού καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ αρνήθηκε να κατονομάσει τον δράστη που συμμετείχε στους πυροβολισμούς.

Στο μεταξύ, σφίγγει ο αστυνομικός κλοιός γύρω από τους δύο επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και κυρίως για τον Μαριάν Κόλλα, ο οποίος θεωρείται «φονική μηχανή». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν συλλέξει σημαντικά στοιχεία για τα πιθανά κρησφύγετα των δολοφόνων της 25χρονης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της μοιραίας καταδίωξης στα Ισθμια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περιοχές στις οποίες έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες δεν είναι άλλες από τα δυτικά προάστια της Αττικής, τον Υμηττό, αλλά και τον Βύρωνα. Αλλωστε κατά το παρελθόν, όταν οι δραπέτες ήταν ελεύθεροι και είχαν δημιουργήσει τις ληστρικές τους συμμορίες, σε αυτές τις περιοχές κινούνταν και βέβαια τις γνωρίζουν σαν την παλάμη τους. Πάντως, οι έρευνες των αστυνομικών δεν επικεντρώνονται μόνο στην Αττική, αλλά και στους γύρω νομούς και κυρίως στην Κορινθία, όπου επίσης κατά το παρελθόν οι επικίνδυνοι δραπέτες είχαν επιδείξει έντονη παραβατική δραστηριότητα.

Θ. ΠΑΝΟΥ, Μ. ΜΕΪΜΑΡΗ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...







Μποζουκια Αθηνα