Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Αλη» μπίρα από τον Βορρά

Η πρώτη ζυθοποιία στη Θεσσαλονίκη είναι έργο μιας παρέας 33χρονων που δίνουν τη δική τους απάντηση στην κρίση με την μπίρα Αλη…

Η πρώτη ζυθοποιία στη Θεσσαλονίκη είναι έργο μιας παρέας 33χρονων που δίνουν τη δική τους απάντηση στην κρίση με την μπίρα Αλη, που σημαίνει «περιπλάνηση» στα αρχαία ελληνικά. Η ιδέα για τη δημιουργία της Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης «έπεσε» με την ευκαιρία των μεταπτυχιακών σπουδών τους στην τεχνολογία τροφίμων.

Η Λίνα Δόμβρου, ο Νίκος Ρόιδος και ο Θωμάς Ευαγγελόπουλος γνωρίζονταν ήδη από τη Γεωπονική του ΑΠΘ, ενώ ο χημικός Αντώνης Μουστάκας μπήκε στην παρέα στην Ολλανδία, όπου γνώρισαν τον γοητευτικό κόσμο του ζύθου και αποφάσισαν να πειραματιστούν. Μάλιστα η πιλοτική προσπάθεια έγινε στην κουζίνα του Νίκου, όπου η παρέα ξεκίνησε τη σπιτική ζυθοποίηση προτού μπει στα βαθιά.

Κάπως έτσι η ιδέα άρχισε να ωριμάζει και οι τέσσερις φίλοι θέλησαν να την εξελίξουν. Επέλεξαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη και να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση, την ώρα που άλλοι κλείνουν τις δικές τους λόγω της κρίσης! Μάλιστα, ο Αντώνης και ο Νίκος εργάστηκαν σε ζυθοποιίες στην Αγγλία και την Ολλανδία, ώστε να ενσταλάξουν γνώση και εμπειρία στο δικό τους εγχείρημα.

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες, όμως προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι. Είναι κρίμα που όλη η γενιά μας βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Πιστεύουμε πως τέτοιες κινήσεις βοηθούν αυτή την ώρα» λέει η Λίνα. Τους τρεις μήνες που βρίσκεται στην αγορά η μπίρα, η οποία είναι απαστερίωτη και αφιλτράριστη και κυκλοφορεί σε δύο τύπους, Weiss και IPA, η ανταπόκριση είναι πολύ θετική, κάτι που διαπιστώνουν καθημερινά, αφού οι ίδιοι είναι και οι διανομείς.

Σήμερα η Αλη βρίσκεται σε μπαρ, εστιατόρια και κάβες της Θεσσαλονίκης, ενώ το επόμενο διάστημα θα φτάσει και στη Χαλκιδική.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα