Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Αυτοπυρπολήθηκε δημοσιογράφος στην Εθνική

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από την Παρασκευή ο 78χρονος αρθρογράφος της εφημερίδας «Πατρίς», Ηλίας Φροντιστής, ο οποίος αποπειράθηκε να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από την Παρασκευή ο 78χρονος αρθρογράφος της εφημερίδας «Πατρίς», Ηλίας Φροντιστής, ο οποίος αποπειράθηκε να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.

Ο παρολίγον αυτόχειρας νοσηλευόταν έως αργά χθες το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας την Παρασκευή προκάλεσε σοκ στην Ηλεία. Ο 78χρονος περιέλουσε το σώμα του με οινόπνευμα και αυτοπυρπολήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα από τις φλόγες που τύλιξαν το σώμα του. Μάλιστα, τα οικονομικά προβλήματα που φέρεται ότι τον βασάνιζαν τον οδήγησαν στη απόφασή του να βάλει φρικτό τέλος στη ζωή του.

Η απόπειρα έγινε λίγο έξω από τον Πύργο, στην εθνική οδό Πύργου – Τριπόλεως, αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή έγινε αντιληπτή από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι είδαν τον Ηλία Φροντιστή να τυλίγεται στις φλόγες! Αμέσως προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Χάρη στην άμεση επέμβασή τους κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες, όμως τα εγκαύματα στο σώμα του 78χρονου ήταν ήδη σοβαρά. «Αφήστε με να τελειώσω…» ήταν τα μοναδικά λόγια που βγήκαν από τα τρεμάμενα χείλη του λίγο προτού μπει στο ασθενοφόρο.

Ο Ηλίας Φροντιστής ήταν επί χρόνια αρθρογράφος στην εφημερίδα «Πατρίς». Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του αλλά και όσοι τον γνώριζαν, δεν μπορούν να πιστέψουν πως θέλησε να φύγει από τη ζωή με αυτό τον βασανιστικό τρόπο. Εδώ και λίγα χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί, ωστόσο στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στους οικείους του φέρεται ότι εξηγεί πως δεν άντεχε άλλο την οικονομική δυσπραγία.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα