Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Το «άλλο» πρόσωπο του Πράνιτς βλέπουν στον ΠΑΟ

Ενα άλλο πρόσωπο δείχνει στη φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ Πράνιτς, με τον Κροάτη σταρ να…

Ενα άλλο πρόσωπο δείχνει στη φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ Πράνιτς, με τον Κροάτη σταρ να δείχνει αποφασισμένος να βοηθήσει τους «πράσινους» να πετύχουν τους μεγάλους στόχους που έχουν τεθεί.

Ο Πράνιτς δείχνει περίσσια όρεξη στις προπονήσεις των «πράσινων». Και αυτό δεν συνιστά εκτίμηση, αλλά πρόσφατη τοποθέτηση του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος, μάλιστα, του έπλεξε το εγκώμιο. «Για τον Πράνιτς θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι μακράν ο πιο συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος παίκτης στην ομάδα. Tουλάχιστον εμένα με έχει εκπλήξει με τη συνέπεια και τη συγκέντρωση που δείχνει, και ίσως πρέπει να είναι ένα παράδειγμα για τα πιο νέα παιδιά» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού. Ετσι ο έμπειρος άσος φαίνεται να παίρνει τα «πάνω» του. Να ανακτά την αυτοπεποίθησή του και να στέλνει μήνυμα τίτλων στον κόσμο της ομάδας μέσω ανάρτησης στο προφίλ του στο facebook. «Κάθε νέα μέρα, σε κάθε προπόνηση, γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Η νέα σεζόν θα είναι δική μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πράνιτς, ο οποίος, για όσους το αγνοούν, στα τέλη Μαΐου ήταν για πολλούς «φευγάτος» από το «τριφύλλι».

Ρεπό

Την ίδια στιγμή, οι «πράσινοι» απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, με τον Σουηδό άσο Μάρκους Μπεργκ να περνά ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά του και να τις μοιράζεται μέσω social media. Το «βαρύ πυροβολικό» των «πράσινων» πέρασε μερικές ευχάριστες ώρες με την οικογένειά του κάνοντας βόλτες δίπλα στην παραλία με τον γιο του. Ο Σουηδός, μάλιστα, «σήκωσε» φωτογραφία από την οικογενειακή βόλτα στο προφίλ του στο Ιnstagram.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, η υπόθεση Μαυρία απασχολεί τους «πράσινους», αλλά δεν πρόκειται να γίνει βιαστική κίνηση. Οι «πράσινοι» θα περιμένουν μέχρις εσχάτων θεωρώντας πως με μια τέτοια στρατηγική θα μπορέσουν, εφόσον δεν προκύψει κάποια άλλη πρόταση, να πάρουν τον παίκτη με μικρότερα οικονομικά ανταλλάγματα.

Ποντάρουν στο γεγονός πως ο παίκτης θέλει να πάει σε ομάδα, όπου θα έχει ρόλο και χρόνο συμμετοχής, έχοντας εκφράσει μόλις πρόσφατα την επιθυμία να αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο στο «τριφύλλι».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα