Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Τα σανδάλια του Σταύρου

Μετά το εμπριμέ πουκάμισο με το οποίο εμφανίστηκε στη Βουλή ο Γιάνης Βαρουφάκης σειρά είχαν τα σανδάλια του Σταύρου Θεοδωράκη!

Μετά το εμπριμέ πουκάμισο με το οποίο εμφανίστηκε στη Βουλή ο Γιάνης Βαρουφάκης σειρά είχαν τα σανδάλια του Σταύρου Θεοδωράκη! Μια αρκετά προωθημένη στιλιστική επιλογή έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού θυμίζοντας έστω και λίγο την εμφάνιση του τέως υπουργού Οικονομικών που διάλεξε να φορέσει ένα πουκάμισο που μόνο για το Κοινοβούλιο δεν κάνει.

Και μπορεί ο επικεφαλής του Ποταμιού να μην έκανε την τολμηρή στιλιστική επιλογή μέσα στη Βουλή, σε κάθε περίπτωση όμως η εμφάνισή του σε ψαροταβέρνα στη Θεσσαλονίκη δεν πέρασε απαρατήρητη.

Κλείνοντας την περιοδεία του στη Μακεδονία, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε σε στελέχη και εθελοντές του κινήματος σε ψαροταβέρνα στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης. Φορώντας ένα μπλε σκούρο παντελόνι και ένα άσπρο μακρυμάνικο πουκάμισο με μοντέρνα «μπαλώματα» στους αγκώνες, εκ πρώτης όψεως ήταν προσεκτικά και αρκετά κομψά ντυμένος. Το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη χτυπούσε κόκκινο αυτές τις μέρες και φαίνεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης ζεστάθηκε. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς επέλεξε να φορέσει, αντί για παπούτσια, ένα ζευγάρι σανδάλια όπως αυτά που φορούν οι τουρίστες!

Οπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων έπεσαν στα σανδάλια που φορούσε, με αποτέλεσμα να μη λείψουν τα σχόλια για την ενδυματολογική επιλογή του. Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τον επικεφαλής του Ποταμιού να τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «πρέπει να ξεπεράσουμε τις καταστροφικές συνέπειες ενός χαμένου εξαμήνου, καθώς η χώρα από τον Σεπτέμβριο πρέπει να μπει δυνατά στη δημιουργία».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...







Μποζουκια Αθηνα