Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Κεντέρης «τρέχει» τώρα lux ξενοδοχείο στο Πάπιγκο

Εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι τα τελευταία χρόνια ο ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να ζει στο…

Εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι τα τελευταία χρόνια ο ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να ζει στο Παρίσι, ωστόσο το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή το πολυτελές ξενοδοχείο, με έδρα τα Ζαγοροχώρια, το οποίο διευθύνει μαζί με τη σύζυγό του Ελισσάβετ Εξάρχου.

Είναι το μόνο εισόδημα της οικογένειας, αφού ο Μυτιληνιός αθλητής το 2011 παραιτήθηκε από τη θέση του στις Ενοπλες Δυνάμεις που τιμητικά του είχε δοθεί μετά το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε το 2000 στο Σίδνεϊ, στα 200 μ., κατατροπώνοντας κορυφαίους αθλητές, όπως οι Κρίστιαν Μάλκομ και Ατο Μπόλτον.

Ο Κώστας Κεντέρης, που αρνείται μέχρι σήμερα να αποκαλύψει το παρασκήνιο του αποκλεισμού του -και της Κατερίνας Θάνου- από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004, συνεχίζει να αθλείται απολαμβάνοντας την πεζοπορία στα γύρω βουνά και στα μονοπάτια του πυκνού δάσους, αλλά και το ράφτινγκ στα γάργαρα νερά του Βοϊδομάτη.

Το κτίσμα, που σήμερα θεωρείται από τους πιο luxury προορισμούς στην Ελλάδα, ανήκε στην οικογένεια της γυναίκας του και ανακαινίστηκε το 2007 με χρήματα που επένδυσε από κοινού το ζευγάρι, με πέτρες που έφτασαν από τα Ιωάννινα σμιλευμένες από έμπειρους τεχνίτες που ήρθαν αποκλειστικά από την Αλβανία και τη Ρουμανία.

Σάουνα

Το «Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa» αποτελείται από τέσσερα κτίρια, παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο και διαθέτει 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα. Η διακόσμηση είναι εντυπωσιακή, με πανάκριβες καμπυλωτές πλαστικές καρέκλες, γυάλινα τραπέζια, μπαμπού λεπτομέρειες που φέρουν τις υπογραφές των πιο γνωστών designers του εξωτερικού. Την πρώτη χρονιά που άνοιξε τα λουξ δωμάτια κόστιζαν 90 ευρώ, ενώ σήμερα ξεπερνούν τα 300 ευρώ τη βραδιά, ανάλογα πάντα με την εποχή.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα