Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ηλιάννα Ζέρβα: Κλέβει την παράσταση στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό των Πάζη-Αντωνιάδη με...

Θεαματικές είναι οι εμφανίσεις της Ηλιάννας Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Το πρωινό του λιχούδη μικρού αρκούδου Πάτρικ

Ενα μεγάλο μπολ με φρούτα και καρύδια και άλλο ένα με γιαούρτι και μέλι. Αυτό είναι το πρωινό του Πάτρικ, του μικρού αρκούδου που μεγαλώνει στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου, από τη μέρα που βρέθηκε στις Πρέσπες έχοντας χάσει τη μητέρα του. Ο Πάτρικ αποδεικνύεται αρκετά… φαγανός! Τρώει σε καθημερινή βάση δύο με τρία κιλά φρούτα εποχής και έχει αναπτύξει αρκετά μεγάλο μέγεθος για την ηλικία του! Κάθε μέρα τού προσφέρουν το γεύμα του οι φροντιστές του, που είναι και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Και μπορεί ο Πάτρικ να τρώει το πρωινό γιαουρτάκι του σε μπολ, δεν γίνεται όμως το ίδιο με τα άλλα γεύματά του.

Επειδή πρέπει σιγά σιγά να μάθει να βρίσκει μόνος την τροφή του, τα φρούτα αφήνονται στον περιφραγμένο χώρο όπου μεγαλώνει, ώστε το αρκουδάκι να ψάξει να τα βρει.

Σε λίγο καιρό οι υπεύθυνοι του Αρκτούρου θα μεταφέρουν τον Πάτρικ σε ένα περιφραγμένο δάσος, όπου θα αρχίσει σταδιακά να εκπαιδεύεται, για να απελευθερωθεί αργότερα στη φύση. Το αρκουδάκι είχε βρεθεί σε αγροτική περιοχή λίγο έξω από το χωριό Βροντερό από φύλακες του φορέα διαχείρισης εθνικού πάρκου Πρεσπών. Οπως φαίνεται, άγνωστοι απομάκρυναν από τη φωλιά της τη μητέρα του ή τη σκότωσαν, αλλά το αρκουδάκι γλίτωσε και τώρα μεγαλώνει με ασφάλεια.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα