Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ευαγγελισμός: Αντέχει για έναν μήνα!

Στερεύει ο «κουμπαράς» του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας, του Ευαγγελισμού, το οποίο αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού.

Στερεύει ο «κουμπαράς» του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας, του Ευαγγελισμού, το οποίο αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού.

Αυτό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, χτυπώντας το καμπανάκι ότι η πρόσθετη επιχορήγηση ύψους 9.600.000 ευρώ, που έλαβε πρόσφατα το νοσοκομείο, αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες μόνο ενός μήνα! Επιπλέον, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του Ευαγγελισμού, δεν έχει δοθεί ούτε το 50% της «ψαλιδισμένης» κρατικής επιχορήγησης των 72.000.000 ευρώ, σε σχέση με τα 82.000.000 ευρώ που δόθηκαν πέρυσι.

Ελλείψεις

Την ίδια στιγμή παραμένουν οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, σύμφωνα με τα στοιχεία των εργαζομένων (με 780 κενές θέσεις όλων των ειδικοτήτων), ενώ αναμένεται έως τα τέλη του έτους θα απολυθούν άλλοι 40 επικουρικοί (γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί, τραυματιοφορείς και παραϊατρικό προσωπικό). Οι 13 νοσηλευτές του ΚΕΕΛΠΝΟ στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου θα υποχρεωθούν να κάνουν σύμβαση με μπλοκάκι, ενώ οι συνταξιοδοτήσεις από όλους τους κλάδους ανέρχονται σε πολλές δεκάδες, σημειώνουν οι εργαζόμενοι, χαρακτηρίζοντας σταγόνα στον ωκεανό τις 907 προσλήψεις που είχαν εγκριθεί από πέρυσι για όλα τα νοσοκομεία της χώρας: «Η υπόσχεση για 2.500 προσλήψεις με γιατρούς μόνιμου προσωπικού για το 2016 δεν έχει διασφαλίσει τις σχετικές πιστώσεις από τον Προϋπολογισμό».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα