Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ο «κόκκινος κύκλος» του ζιγκολό για gay

40χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τέσσερις νεαρούς άντρες τους τελευταίους 15 μήνες

40χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τέσσερις νεαρούς άντρες τους τελευταίους 15 μήνες


Το παιδί με το χαμόγελο που έγινε ζιγκολό για άντρες κατηγορείται ως ένας από τους πιο στυγερούς serial killer στα χρονικά της Βρετανίας. Ο 40χρονος Στίβεν Πορτ εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Λονδίνο, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τις δολοφονίες τεσσάρων νεαρών αντρών τους τελευταίους 15 μήνες, με την πιο πρόσφατη μόλις έναν μήνα πριν.

Συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, γνώριζε τα θύματά του μέσω ιστοσελίδων και εφαρμογών σε smartphones που απευθύνονταν σε γκέι. Τα καλούσε στο σπίτι του, όπου με την πρώτη ευκαιρία τούς έδινε υπερβολική δόση από το ναρκωτικό «υγρό ecstasy». Οταν έχαναν τις αισθήσεις τους, τους βίαζε και στη συνέχεια τους εγκατέλειπε σε κωματώδη κατάσταση ή νεκρούς σε περιοχές κοντά στο διαμέρισμά του. Αρχικά η αστυνομία δεν είχε συνδέσει τους θανάτους μεταξύ τους.

Αργότερα παρέπεμψε τις υποθέσεις στη Σκότλαντ Γιαρντ, η οποία ανέλαβε τις έρευνες, φτάνοντας στη σύλληψη του Στίβεν Πορτ. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι εργαζόταν περιστασιακά ως σεφ σε εστιατόρια της αγγλικής πρωτεύουσας. Οταν είχε ρεπό, όμως, έπιανε δουλειά ως ζιγκολό για άντρες. Από ανάρτηση σε σχετική ιστοσελίδα προέκυψε ότι χρέωνε 136 ευρώ την ώρα τους πελάτες του, πολλοί από τους οποίους άφηναν ενθουσιώδη σχόλια στο διαδίκτυο μετά τα ραντεβού.

Το πτώμα του πρώτου θύματος βρέθηκε πεταγμένο στον δρόμο στις 19 Ιουνίου 2014. Ηταν ο 23χρονος Αντονι Γουολγκέιτ, που σπούδαζε σχεδιαστής μόδας στο πανεπιστήμιο του Μίντλσεξ. Δύο μήνες αργότερα, στις 28 Αυγούστου 2014, εντοπίστηκε το πτώμα του 22χρονου Γκάμπριελ Κοβάρι στον περίβολο της εκκλησίας της Αγίας Μαργαρίτας, στο Μπάρκινγκ. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2014 νεκρός ο 21χρονος Ντάνιελ Γουίθγουορθ.

Το σημείωμα

Στο χέρι του κρατούσε ένα σημείωμα που έγραφε ότι δεν άντεχε άλλο επειδή είχε σκοτώσει τον φίλο του Γκάμπριελ. Αργότερα όμως αποδείχτηκε ότι δεν είχε γράψει αυτό το μήνυμα. Το πτώμα του τελευταίου θύματος βρέθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2015. Ηταν ο 25χρονος Τζακ Τέιλορ, που βρέθηκε νεκρός στα ερείπια μοναστηριού. Είχε εξαφανιστεί στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν οι φίλοι του τον είδαν για τελευταία φορά.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους τόπους του εγκλήματος οδήγησαν στον Στίβεν Πορτ, οι γονείς του οποίου δηλώνουν σοκαρισμένοι, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ο χαμογελαστός στα παιδικά του χρόνια γιος τους είναι ο δολοφόνος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα