Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Σαββατοκύριακα με «Ενημέρωση»

Η Μαρίνα Δεμερτζιάν, μία εκ των παρουσιαστριών της εκπομπής στην ΕΡΤ1, παθιάζεται με το ρεπορτάζ

Από τις 07.00 έως τις 10.00 δύο κυρίες έχουν τους δικούς τους πιστούς τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα στην ΕΡΤ1. Η Μαρίνα Δεμερτζιάν και η Εμμανουέλα Αργείτη δίνουν τη μάχη της τηλεθέασης με την «Ενημέρωση» και, όπως δείχνουν και τα ποσοστά τηλεθέασης, τα έχουν καταφέρει μια χαρά.

«Στην ΕΡΤ δουλεύω από το 2002. Μόνο όταν έπεσε το “μαύρο” αποφάσισα να μη συμμετέχω. Ειδικά το πρώτο διάστημα, που λειτουργούσε η Δημόσια Τηλεόραση με τις δίμηνες συμβάσεις, το θεώρησα αναξιοπρεπές για τον κλάδο μου. Ημασταν δημοσιογράφοι σε ομηρία. Η ΝΕΡΙΤ ήταν ένα μόρφωμα τηλεοπτικό, αλλά όχι τόσο προβληματικό όσο η Δ.Τ. Αποφάσισα λοιπόν, καθώς είμαι ελεύθερη, δεν έχω κάνει οικογένεια και οι υποχρεώσεις δεν ήταν τόσο μεγάλες, να αναζητήσω εργασία στον ιδιωτικό τομέα, αφού έχω σπουδάσει ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και θα μπορούσα και ως freelancer να επιβιώσω» τονίζει με ειλικρίνεια στη «Espresso» η Μαρίνα Δεμερτζιάν.

Οταν άνοιξε στις 11 Ιουνίου του 2015 η ΕΡΤ, η δημοσιογράφος βρέθηκε και πάλι στην κρατική τηλεόραση και στο δελτίο ειδήσεων, όπου εργάζεται ως ρεπόρτερ έως σήμερα, θέλοντας, όπως μας αναφέρει και η ίδια, η κοινωνία να είναι η είδηση και όχι η πολιτική.

Η δημοσιογράφος, με καταγωγή από την Αρμενία, η οποία όμως δεν έχει επισκεφθεί τη χώρα των παππούδων της, τα μακρινά Αδανα, αν και θα το ήθελε πολύ, είναι λάτρις του εξωτερικού ρεπορτάζ και δεν μπορεί να συνηθίσει το στούντιο και, κυρίως, το πρωινό ξύπνημα. Μάλιστα, πολλές φορές από το άγχος της δεν κοιμάται καθόλου, αφού θα πρέπει να είναι στις πέντε το πρωί στην ΕΡΤ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα