Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Συνελήφθη ο Γεωργιανός killer του εστιάτορα

Ο αρχηγός της συμμορίας, που δολοφόνησε στις 16 Αυγούστου τον Μιχάλη Οικονόμου, κρυβόταν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη. Θέμα ημερών ο εντοπισμός και της συντρόφου του

Ο αρχηγός της συμμορίας, που δολοφόνησε στις 16 Αυγούστου τον Μιχάλη Οικονόμου, κρυβόταν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη. Θέμα ημερών ο εντοπισμός και της συντρόφου του

Στο διαμέρισμα όπου κρυβόταν στην Κυψέλη συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας Γεωργιανών, που κατηγορείται ότι στις 16 Αυγούστου βασάνισε μέχρι θανάτου τον 67χρονο οικογενειάρχη εστιάτορα Μιχάλη Οικονόμου στην Υδρα. Ο 39χρονος είχε αποφυλακιστεί έναν μήνα πριν από το έγκλημα κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι θέμα ημερών η σύλληψη και της Γεωργιανής συντρόφου του, η οποία είχε διαφύγει από το νησί μαζί με τον 39χρονο με θαλάσσιο ταξί αμέσως μετά τη δολοφονία. Για την υπόθεση έχουν πλέον συλληφθεί οκτώ Γεωργιανοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους και «ορφανά» αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού, που δεν έχουν ταυτοποιήσει και προφανώς ανήκουν σε μέλος της σπείρας, το οποίο δεν είναι σεσημασμένο!

Πληροφορίες

Ολο αυτό το διάστημα μετά τη στυγερή δολοφονία του Υδραίου εστιάτορα των εφοπλιστών οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής σάρωναν τα κυκλώματα των Γεωργιανών αναζητώντας πληροφορίες για τον 39χρονο φερόμενο αρχηγό της συμμορίας, ο οποίος μάλιστα φέρεται ότι είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Οικονόμου! Τελικά, έπειτα από πολύμηνες έρευνες τον εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα στην οδό Λέλας Καραγιάννη στην Κυψέλη, το οποίο άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά.

Τη Δευτέρα πάνοπλοι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό τη στιγμή που ήταν έτοιμος να μπει στο αυτοκίνητό του και αμέσως τον οδήγησαν στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ. Παρά την επίμονη ανάκριση, ο σκληρός κακοποιός κράτησε αρνητική στάση και δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των αξιωματικών. Παρά το γεγονός ότι η 57χρονη σύζυγος του άτυχου άνδρα Χριστίνα Μερτζάνη δεν τον αναγνώρισε, οι αστυνομικοί έχουν «δεμένη» τη συμμετοχή του στο έγκλημα, καθώς κοντά στο θύμα βρέθηκαν τόσο ένα δακτυλικό αποτύπωμα όσο και το DNA του.

Το έγκλημα είχε γίνει τα ξημερώματα 15 προς 16 Αυγούστου, όταν η ομάδα των εννέα (ή ίσως και περισσότερων) κακοποιών εισέβαλε στο σπίτι του 67χρονου ιδιοκτήτη της ταβέρνας Γειτονικό, στη θέση Ξερή Ελιά.
Δύο από τους δράστες ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο της μονοκατοικίας και ακινητοποίησαν τη σύζυγο του θύματος, την οποία μάλιστα νάρκωσαν με υπνωτικό.
Οι υπόλοιποι άρχισαν να βασανίζουν τον 67χρονο στο ισόγειο για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.

Τον χτύπησαν και τον φίμωσαν βάζοντάς του πανί μέσα στο στόμα αλλά και πετσέτα στο στόμα και στη μύτη και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο. Αρπαξαν 40.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και προσπάθησαν να διαφύγουν από το νησί. Τα κατάφεραν μόνο ο 39χρονος μαζί με τη φίλη του, που πρόλαβαν να φτάσουν με θαλάσσιο ταξί στις ακτές της Αττικής. Οι υπόλοιποι συνελήφθησαν, καθώς οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έδωσαν εντολή στο Λιμενικό να γυρίσει πίσω τα θαλάσσια ταξί στα οποία είχαν επιβιβαστεί. Οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων είναι σεσημασμένοι και είχαν αποφυλακιστεί λίγο πριν από τη δολοφονία.

 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα