Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Ο διπλός «πονοκέφαλος» του Ανδρέα Δημητρέλου

Τα εισιτήρια του ντέρμπι και η αδειοδότηση.

Δύο είναι οι βασικοί «πονοκέφαλοι» του Ανδρέα Δημητρέλου αυτές τις μέρες. Ο ένας είναι τα εισιτήρια που πρέπει να σφραγίσει έως αύριο στην εφορία, έτσι ώστε να έχει κόσμο κανονικά η ομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από το οποίο αναμένεται να προκύψουν σημαντικά έσοδα λόγω της παρουσίας των οπαδών. Ο άλλος είναι να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότηση της ομάδας για τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα (πρέπει να γίνει αυτό μέσα στον Μάρτιο).

Σήμερα ο Δημητρέλος αναμένεται να βρεθεί στην εφορία προκειμένου να λύσει το πρώτο ζήτημα. Θα αξιώσει να σφραγιστούν τα εισιτήρια και να γίνει μια συμφωνία: να πάρει η εφορία τα χρήματα μετά την εκκαθάριση του ντέρμπι. Υπάρχει πίστη στην ΑΕΚ πως θα τα καταφέρει καθώς λίγο-πολύ τα αρμόδια όργανα της Υπηρεσίας είχαν κάνει και τις προηγούμενες εβδομάδες παρόμοιες υποχωρήσεις. Βέβαια άγχος υπάρχει αφού η κάθε φορά είναι διαφορετική και αυτό το ξέρει ο πρόεδρος του «Δικεφάλου».

Ηδη πάντως οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» αγωνιούν και για τα έγγραφα της αδειοδότησης. Και πώς να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν χρωστάνε σε όλους τους νυν παίκτες και σε πάρα πολλούς πρώην. Θα χρειαστούν έγγραφες δηλώσεις ξανά απ’ όλους ότι έχουν έρθει σε διακανονισμό με την ΠΑΕ. Θυμίζουμε πως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις, κατά βάση από τους ξένους ποδοσφαιριστές, που δεν επιθυμούν να υπογράψουν ένα τέτοιο έγγραφο. Ο Δημητρέλος λοιπόν αντιλαμβάνεται πως θα χρειαστεί μια σειρά από σκληρές διαπραγματεύσεις για το θέμα αυτό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ 


* ΤΟ ΠΗΡΕ πάνω του το… πέναλτι του Καραλή χθες ο Λίνεν! «Το λάθος είναι δικό μου και όχι του Γιάννη. Δεν φταίει ο Γιάννης, αλλά εγώ που τον χρησιμοποίησα σε αυτή τη θέση, που δεν είναι η φυσική του. Παρ’ όλα αυτά επιμένω πως δεν υπήρχε κανένα πέναλτι» είπε στους παίκτες του.

* Προχθές Λίνεν και Κωστής τα… έψαλαν στον ρέφερι Ιωαννίδη κατά την επιστροφή στην Αθήνα από τα Χανιά. Η αποστολή της Ενωσης συνάντησε στο αεροδρόμιο τον διαιτητή και ο προπονητής του «Δικεφάλου» με τον γενικό αρχηγό τού έκαναν επίθεση με αφορμή τα σφυρίγματά του.


Αθωώθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης για τον παράνομο στοιχηματισμό

ΑΘΩΟΣ για τη συμπληρωματική κατηγορία του παράνομου στοιχηματισμού, που του είχε απαγγείλει ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος, κρίθηκε χθες ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο επιχειρηματίας και πρώην ισχυρός άνδρας των ΠΑΕ ΑΕΚ και Καβαλάς απολογήθηκε στο Εφετείο και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί πονταρίσματος σε πέντε αγώνες της Καβάλας. Κατόπιν αθωώθηκε -γι’ αυτή την υπόθεση μονάχα όμως- και οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται με την κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Πάντως το διάστημα της προφυλάκισής του για τα στημένα πλησιάζει στο τέλος του (το 18μηνο ολοκληρώνεται τον Μάιο), ενώ την ίδια ώρα, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μπορεί να δικαστεί, μια και ακόμη δεν έχουν φτάσει τα έγγραφα της έκδοσής του από τα Σκόπια.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα