Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Σπυρόπουλος στήνει αντίσκηνο

Η επιστροφή του στην TV μέσα από το «Ταμάμ» και ο καβγάς για τα παιδιά με τη Μαρία Λεκάκη

Η επιστροφή του στην TV μέσα από το «Ταμάμ» και ο καβγάς για τα παιδιά με τη Μαρία Λεκάκη


Η πιο μεγάλη ώρα είναι αύριο στις 22.15 για τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση. Ο ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια κάνει θέατρο, εμφανίζεται στην επιτυχημένη οικογενειακή σειρά του ANT1 «Ταμάμ».
Η Μυρτώ (Μαρία Λεκάκη) αναγκάζεται να φανερώσει στον Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης) τον ερχομό του ερευνητή συζύγου της Μάρκου (Κώστας Σπυρόπουλος) από τη ζούγκλα του Αμαζονίου στην Ελλάδα. Οι δύο άντρες συναντιούνται για να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα της Μυρτώς και δίνουν μαθήματα πολιτισμένης συμπεριφοράς. Ο Μετίν, αντί να θυμώσει, συμπονά τον Μάρκο και συμμερίζεται την επιθυμία του να γνωρίσει τα παιδιά του.

Oι εξηγήσεις

Μάλιστα προσπαθεί να πείσει την αγαπημένη του να του επιστρέψει να τα δει και να τους εξηγήσει γιατί έφυγε. Η Μυρτώ όμως απαιτεί να διώξουν τον σύζυγό της από το σπίτι. Εκείνος πάντως δεν πάει πολύ μακριά. Στήνει αντίσκηνο στην ταράτσα! H «Espresso» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα επεισοδιακά γυρίσματα που έγιναν σε μια αστική πολυκατοικία της Κυψέλης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πιέρρου Ανδρακάκου.

Ο αξιόλογος ηθοποιός έχει άλλους δύο μήνες γυρισμάτων για το σίριαλ και το χαίρεται πολύ, καθώς ο ήρωας που υποδύεται είναι ένας πολίτης του κόσμου, με αγνά αισθήματα. Ωστόσο, όπως ανέφερε σε στενούς συνεργάτες του, θεωρεί την επιστροφή του στη μικρή οθόνη τυχαία και αβίαστη. Αυτή την περίοδο ο Κώστας Σπυρόπουλος, ύστερα από τέσσερις σεζόν στη θεατρική παράσταση «TOC TOC», ανεβάζει νέα παραγωγή. Στις 20 Δεκεμβρίου στο θέατρο Ηβη θα τον δούμε στο γαλλικό έργο «Ομερτά, η σιωπή των ανδρών» με τους Θανάση Ευθυμιάδη και Γιώργο Γαλίτη.


spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα