Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ο Σεφερλής κάνει comeback

Θέμα χρόνου να πέσουν υπογραφές με το Star για την παρουσίαση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού

Θέμα χρόνου να πέσουν υπογραφές με το Star για την παρουσίαση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού

Το 2016 φέρνει την επιστροφή του Μάρκου Σεφερλή στην τηλεόραση. Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με το Mega, όπου πέρυσι παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά, έγινε γνωστό πως ο δημοφιλής κωμικός σκόπευε να ανηφορίσει προς Star μεριά. Κι αυτό γιατί, χρόνια τώρα, οι δύο πλευρές συνεργάζονται, καθώς από το συγκεκριμένο κανάλι προβάλλονται -και «χτυπούν» εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης- οι θεατρικές παραστάσεις του.

Τι πρόκειται να αναλάβει, όμως, ο Μάρκος στον σταθμό της Κηφισιάς; Αν και είχε ακουστεί πως επρόκειτο να κάνει μια σατιρική εκπομπή, οι τελευταίες έγκυρες πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει ένα τηλεπαιχνίδι με εξαιρετικά «δυνατό» φορμάτ, το οποίο θα μοιράζει πλούσια δώρα στο κοινό, στις δύσκολες εποχές της οικονομικής κρίσης. Αλλωστε, οι χιλιάδες δηλώσεις συμμετοχής δείχνουν πως ο κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιες εκπομπές, αφού του δίνεται η ευκαιρία να κερδίσει χρήματα και δώρα.

Κάθε Σαββατοκύριακο

Οπως μαθαίνουμε, το παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο και θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Επίσης, θα είναι μαγνητοσκοπημένο, αφού ο Μάρκος, την ώρα προβολής του, θα βρίσκεται πάνω στη θεατρική σκηνή, οπότε του είναι αδύνατον να το παρουσιάζει ζωντανά. Οι τελικές υπογραφές του Star με τον ηθοποιό -που δεν μπορεί να αποχωριστεί την επιθεώρηση, αλλά πάντα «φλερτάρει» και με την τηλεόραση- αναμένεται να πέσουν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο Μάρκος Σεφερλής και το ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι του θα βγουν στον αέρα στα μέσα Φεβρουάριου, πράγμα που σημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα