Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο σανίδι

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο...

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Επίθεση με τσεκούρι σε 7χρονη

Πανικός σε καταυλισμό στη Λάππα Αχαΐας! Μεθυσμένος Ρουμάνος ακρωτηρίασε το δεξί χέρι της γιαγιάς της μικρής

Πανικός σε καταυλισμό στη Λάππα Αχαΐας! Μεθυσμένος Ρουμάνος ακρωτηρίασε το δεξί χέρι της γιαγιάς της μικρής

Μάχη για τη ζωή του δίνει σε νοσοκομείο της Πάτρας ένα κοριτσάκι 7 ετών, το οποίο δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι (!) από 30χρονο στον καταυλισμό Τσιγγάνων, όπου μένουν στη Λάππα Αχαΐας. Από τα χέρια του μαινόμενου Ρουμάνου δεν γλίτωσε ούτε η γιαγιά της άτυχης μικρούλας, της οποίας το δεξί χέρι (σχεδόν) ακρωτηριάστηκε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια άγριου καβγά μεταξύ του «νταή» του καταυλισμού και ομοεθνών του, μεταξύ των οποίων η 45χρονη, δίπλα στην οποία βρισκόταν η 7χρονη εγγονούλα της. Οπως έγινε γνωστό, οι υπόλοιποι ήθελαν να τον διώξουν από τον καταυλισμό επειδή προκαλούσε συνεχώς επεισόδια και τσακωμούς μαζί τους, κυρίως για οικονομικά θέματα.

Ξαφνικά, ο νεαρός, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο της Τρίπολης, έφυγε από το σημείο, έξω από ένα παλιό οίκημα, όπου ξέσπασε ο καβγάς. Ομως, γρήγορα επέστρεψε κρατώντας ένα τσεκούρι. Με βλέμμα γεμάτο οργή και δίχως πολλές κουβέντες, χτύπησε με αυτό τη 45χρονη Ρουμάνα στο δεξί χέρι της στο ύψος του καρπού! Στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, χτύπησε με τη λεπίδα του τσεκουριού και την 7χρονη στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Στο σημείο προκλήθηκε πανικός και ο νεαρός αφοπλίστηκε από έναν ομοεθνή του, ο οποίος έμενε στο ίδιο οίκημα. Λίγα λεπτά αργότερα, συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η γυναίκα και η εγγονή της διακομίστηκαν με ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους. Η 45χρονη χειρουργήθηκε στο χέρι όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες συγκόλλησης καθώς δεν είχε αποκοπεί τελείως ο καρπός, ενώ το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα