Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

«Κινδυνεύει η ζωή μου από τους Κλίντον»

Η πρώην Μις Αρκάνσας και τέως ερωμένη του Μπιλ, Σάλι Μίλερ, φοβάται ότι θα βρεθεί να έχει «αυτοκτονήσει»

Η πρώην Μις Αρκάνσας και τέως ερωμένη του Μπιλ, Σάλι Μίλερ, φοβάται ότι θα βρεθεί να έχει «αυτοκτονήσει»

Στόχος δολοφονικής επίθεσης από την οικογένεια Κλίντον φοβάται ότι είναι μια από τις πρώην ερωμένες του Μπιλ Κλίντον.

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Η συγγραφέας και πρώην Μις Αρκάνσας Σάλι Μίλερ (η οποία υποστηρίζει ότι διατηρούσε σχέση με τον πρώην πλανητάρχη, την εποχή που αυτός ήταν ακόμα κυβερνήτης) αποκάλυψε ότι φοβάται για τη ζωή της και σε ανάρτησή της στο facebook «δείχνει» ως πιθανούς δράστες την υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και τον σύζυγό της.

«Αν διαβάσετε ότι πέθανα αυτοκτονώντας αυτήν την προεκλογική χρονιά, μην το πιστέψετε» έγραψε χαρακτηριστικά. Η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς ισχυρίζεται ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τις πρακτικές εκφοβισμού των Κλίντον από τα 90s, όταν την είχε απειλήσει στενός συνεργάτης του τότε προέδρου, και θεωρεί ότι αποτελεί εκ νέου στόχο τους, μετά την ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε προς τη Χίλαρι, στην οποία τη χαρακτήρισε τη «διαβολική, άκαρδη και εγωίστρια». Σαν να μην έφτανε αυτό, ετοιμάζεται να εκδώσει και βιβλίο για τη σχέση της με τον Κλίντον, στο οποίο θα αναφέρεται σε όλα τα ελαττώματά του, όπως στην αγάπη του για την κοκαΐνη.

«Στις καθημερινές μου βόλτες με τον σκύλο στο πάρκο με σταματούν άντρες που οδηγούν φορτηγά με φιμέ τζάμια και ζητούν κατευθύνσεις. Πρόσφατα δύο άντρες βιντεοσκοπούσαν τη γειτονιά και το σπίτι μου. Σήμερα, κοιτώντας έξω από το παράθυρο, παρατήρησα δύο αυτοκίνητα να περνούν αργά από μπροστά. Λίγα λεπτά αργότερα ξαναπέρασαν. Οι οδηγοί δεν διακρίνονταν πίσω από τα φιμέ τζάμια. Η αλήθεια είναι ότι το σπίτι μου έχει τεθεί προς πώληση, όμως όταν σ’ αυτήν τη γειτονιά περνούν ταυτόχρονα δύο αμάξια απ’ έξω, θεωρείται μποτιλιάρισμα» αναφέρει η Μίλερ στην ανάρτησή της.

Aπειλή

Προσθέτει, δε, ότι όλα αυτά της ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν, όταν είχε αρχίσει να μιλάει στα media για τη σχέση της με τον Κλίντον τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησής του. Τότε, όπως λέει, η Χίλαρι Κλίντον είχε βάλει τον συνεργάτη της Ρον Τάκερ να την απειλήσει. Της είχε πει χαρακτηριστικά να είναι «καλό κορίτσι» και να δεχτεί την ομοσπονδιακή δουλειά που της πρότεινε. «Διαφορετικά, μου είπε ότι ήξεραν πως πήγαινα μόνη μου για τζόκινγκ και δεν μπορούσαν να μου εγγυηθούν τι θα μπορούσε να συμβεί στα όμορφα πόδια μου» θυμάται η Μίλερ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα