Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

«Εχω τύψεις, συγγνώμη»

Ο 22χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου οδηγήθηκε μετά την απολογία του στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Στο πλευρό του 22χρονου μητροκτόνου από την Παραβόλα Αγρινίου, που κρίθηκε προφυλακιστέος χθες το μεσημέρι και οδηγήθηκε στις Φυλακές Μαλανδρίνου, βρέθηκαν και χθες ο πατέρας και τα αδέλφια του. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή ο νεαρός είπε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη 44χρονη μητέρα του Κωσταντούλα Μουτάφη, την οποία μαχαίρωσε τρεις φορές το βράδυ της Δευτέρας μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Λίγο αργότερα, προτού οι δικαστικοί αποφασίσουν την προφυλάκισή του, η εισαγγελέας τον ρώτησε αν έχει να πει κάτι.

«Εχω τύψεις. Ζητάω συγνώμη…» απάντησε με σκυμμένο το κεφάλι ο 22χρονος, που συνοδευόταν από τους δικηγόρους του Νίκο Καζαντζή και Παντελή Βαμβακά. «Από ποιον;» ρώτησε η εισαγγελέας κι εκείνος είπε: «Από τον Θεό και την οικογένειά μου».

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση για την προφυλάκιση. Τόσο ο ανακριτής όσο και η εισαγγελέας το σκέφτηκαν πολύ και συμπεριφέρθηκαν στον κατηγορούμενο με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή δεν τον αντιμετώπισαν ως εγκληματία. Σε δύο μήνες θα κάνουμε αίτηση για αποφυλάκιση» τόνισε στην «Espresso» ο κ. Καζαντζής.

Χθες κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο 18χρονος αδελφός του και μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας (που επίσης είχε τραυματιστεί ελαφρά από το μαχαίρι του 22χρονου), οι αδελφές του 20 και 16 ετών και ο πατέρας του.

Η συμπαράσταση της οικογένειας προς τον 22χρονο ήταν εμφανής, αφού, ώσπου να έρθει η ώρα να μπει στο γραφείο του ανακριτή, τον είχαν αγκαλιάσει και του ψιθύριζαν καθησυχαστικά λόγια!

Μάλιστα, προς το τέλος της ανάκρισης βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο και τα αδέλφια της άτυχης 44χρονης. Οταν ο ανιψιός τους βγήκε από το γραφείο, του είπαν: «Θα είμαστε μαζί σου, γιατί πιστεύουμε ότι δεν ήθελες να το κάνεις αυτό»!

Οπως είπαν οι δικηγόροι, στο δικαστήριο θα προβάλουν τον μειωμένο καταλογισμό ως ισχυρισμό για ελαφρυντικό προκειμένου ο 22χρονος να καταδικαστεί με τη μισή ποινή, ενώ η έλλειψη δόλου είναι το πρώτο ελαφρυντικό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα