Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Θα καιγόμουν ζωντανός»

Ο Μανώλης Κονταρός περιγράφει το νέο εφιαλτικό τροχαίο που είχε αλλά και πώς κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το Ι.Χ. του

Ο Μανώλης Κονταρός περιγράφει το νέο εφιαλτικό τροχαίο που είχε αλλά και πώς κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το Ι.Χ. του

Ξεγέλασε τον χάρο για ακόμη μία φορά! «Δεν με κυνηγάει καμία ατυχία. Αντιθέτως, αφού είναι καλά η παρέα μου και εγώ, είμαι πολύ τυχερός! Οσα καταστράφηκαν είναι υλικά αγαθά, τα οποία δεν με απασχολούν καθόλου».

ΑΠO ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Σε κάθε περίπτωση, αυτό που με κράτησε ζωντανό και όρθιο ήταν η ψυχραιμία μου» αποκαλύπτει στην «Εspresso» ο Μανώλης Κονταρός, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο έξω από το το Ναύπλιο. Οπως περιγράφει μιλώντας στην «Εspresso» ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης, ένα φορτηγό που οδηγούσε μια γυναίκα πετάχτηκε ξαφνικά από μια διασταύρωση και έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα. Ο τραγουδιστής μαζί με την παρέα του πηγαίναν καλεσμένοι σε βάφτιση, που γινόταν το μεσημέρι, και θα επέστρεφαν αυθημερόν στην Αθήνα, καθώς ο παραδοσιακός ερμηνευτής θα τραγουδούσε στο κέντρο Φως, σε μια ειδική εκδήλωση με τον Νίκο Ζωιδάκη: «Το αυτοκίνητο που είχαμε ήταν ασφαλές και μεγάλο. Ενα Audi A5. Με τη σφοδρή σύγκρουση άνοιξαν οι αερόσακοι. Oι υπόλοιποι τρεις συνεπιβάτες (δύο άνδρες και μία γυναίκα) κατέβηκαν από το αμάξι. Απέξω ακούγονταν φωνές από κόσμο που ούρλιαζε: “Βγαίνει καπνός από το αυτοκίνητο, θα ανατιναχθεί, σώστε τον άνθρωπο που είναι μέσα”!

Ο αδερφικός μου φίλος, ο Πολυχρόνης, προσπαθούσε να με απεγκλωβίσει γιατί είχε μαγκώσει η πόρτα» αναφέρει ο δεξιοτέχνης του λαούτου και συνεχίζει: «Εγώ ήμουν ο συνοδηγός και ο Πολυχρόνης οδηγούσε. Για ελάχιστα δευτερόλεπτα πέρασε από το μυαλό μου μια άσχημη σκέψη, όταν μπήκε ο καπνός μέσα στο αμάξι. Είπα στον εαυτό μου: “Μανώλη, θα καείς σαν τον… τζίτζικα». Στιγμιαία την απώθησα και σκέφτηκα: “Είμαι δυνατός, θα ζήσω”. Και έτσι κράτησα την ψυχραιμία μου. Δεν σκέφτηκα καθόλου το προηγούμενο τροχαίο. Δεν ήρθε στην μνήμη μου ούτε καν αντανακλαστικά. Είχα μια νέα περιπέτεια να αντιμετωπίσω. Το όλο θέμα είναι να μη σε πιάσει πανικός».

Οι «άγγελοι»

Οι φίλοι του Μανώλη Κονταρού αποδείχτηκε ότι είναι και οι δικοί του «άγγελοι»: «Εδωσαν αγώνα με τα δευτερόλεπτα. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να δούμε αν είχα χτυπήσει κάπου σοβαρά στο σώμα, δεδομένου ότι μετά το τροχαίο που είχα πριν από έξι χρόνια ο οργανισμός μου είναι επιβαρυμένος. Αφού βγήκα από το αυτοκίνητο, περπάτησα και είπα: “Δόξα τω Θεώ”. Είδα το αυτοκίνητο να καίγεται μπροστά στα μάτια μου. Καταστράφηκε ολοσχερώς».

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 05-06/03) παρουσιάζει:
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ
Τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού σε μία διπλή κασετίνα

Η νέα περιπέτεια του λαοφιλούς καλλιτέχνη δεν τον έκανε, ωστόσο, να χάσει την έμφυτη αισιοδοξία του. «Πήγαμε στη βάφτιση, όπου και τραγούδησα για τη χαρά του φίλου μου, ενώ το ίδιο βράδυ εμφανίστηκα στην Αθήνα και έβγαλα κανονικά το πρόγραμμά μου μέχρι τις οκτώ το πρωί. Αυτό που διαπίστωσα για ακόμη μία φορά ήταν η μεγάλη αγάπη του κόσμου και της οικογένειάς μου. Το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Είμαι πολύ τυχερός γι’ αυτήν την αγάπη» καταλήγει ο τραγουδιστής

Μάχη πριν από έξι χρόνια για να κρατηθεί ξανά όρθιος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Κονταρός στις 12 Δεκεμβρίου του 2010 είχε ακόμη ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό, φεύγοντας από το κέντρο Γαλάζιο, όπου τραγουδούσε τότε, στο Γαλάτσι, με προορισμό τον Πειραιά. Στη βοηθητική λωρίδα του δρόμου και ενώ είχε σταματήσει γιατί είχε νιώσει μια δυσφορία, αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα είχε πέσει πίσω του. O τραγουδιστής σώθηκε από θαύμα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χειρουργηθεί στην καρδιά και τη σπονδυλική στήλη στον Ευαγγελισμό και να μεταφερθεί για αποκατάσταση -που διήρκεσε έξι μήνες- στην Ορθοπεδική Κλινική της Χαϊδελβέργης. Εκεί έδωσε τη μάχη της ζωής του ενάντια σε όλες τις προγνώσεις των γιατρών, που τον ήθελαν να μην περπατά ποτέ ξανά. Από το αναπηρικό αμαξίδιο σηκώθηκε περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα