Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

«Φρικιό» η εγγονή του Στάλιν

Η 44χρονη Κις Εβανς ζει στις ΗΠΑ, έχει tattoos, σκουλαρίκια, κατακίτρινα μαλλιά και «παίζει» με ψεύτικα όπλα

Η 44χρονη Κις Εβανς ζει στις ΗΠΑ, έχει tattoos, σκουλαρίκια, κατακίτρινα μαλλιά και «παίζει» με ψεύτικα όπλα

Κανονικό «Αμερικανάκι» είναι η εγγονή του Ιωσήφ Στάλιν, η οποία ροκάρει και λατρεύει το punk look. Η 44χρονη Κις Εβανς που ζει στο Πόρτλαντ έχει τατουάζ, κατακίτρινο μαλλί, πίρσινγκ και λατρεύει να παίζει με την εικόνα της. Σε φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook ποζάρει κρατώντας ένα ψεύτικο όπλο, καπνίζει και είναι ντυμένη σαν την ηρωίδα των βρετανικών κόμικς της δεκαετίας του 80 «Tank Girl».

Οταν γεννήθηκε, της έδωσαν το όνομα Ολγα, όμως αργότερα επέλεξε να το αλλάξει. Είναι παιδί της μοναχοκόρης του Στάλιν Σβετλάνα Αλιλούγεβα και του Αμερικανού αρχιτέκτονα Ουίλιαμ Γουέσλεϊ Πίτερς.

Eργάστηκε σε κατάστημα μόδας

Τα μαθητικά χρόνια της τα πέρασε στη Βρετανία, όπου πήγε στο σχολείο Friends’ School στο Σάφρον Γουόλντεν του Εσεξ. Επειτα από μια σύντομη επιστροφή στη Ρωσία, μετακόμισε στο Πόρτλαντ του Ορεγκον, όπου εργάστηκε σε κατάστημα μόδας. Αργότερα επέλεξε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση και τώρα είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού καταστήματος, το οποίο πουλάει αντίκες. Στις αναρτήσεις που κάνει στο facebook δηλώνει υπερήφανη για τα τατουάζ της, αν και πολλές φορές νοσταλγεί τα φαγητά της ρώσικης κουζίνας.

Η μητέρα της Σβετλάνα πέθανε το 2011 από καρκίνο του παχέος εντέρου σε ηλικία 85 ετών. Οταν εγκατέλειψε τη Ρωσία, άλλαξε το όνομά της σε Λάνα Πίτερς, παντρεύτηκε τρεις φορές αποκτώντας τρία παιδιά. Η Εβανς είναι η μικρότερη από αυτά και έχει δηλώσει ότι η Σβετλάνα ήταν καλή μητέρα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα