Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Ηλεία: Συμπλοκή μεταξύ Αλβανών, με αλυσίδες και μαχαιρώματα

«Αστραψαν» οι αλυσίδες και τα μαχαίρια στην άγρια «μάχη» που ξέσπασε στον κεντρικό δρόμο ενός χωριού του Πύργου μεταξύ περίπου 15 Αλβανών

«Αστραψαν» οι αλυσίδες και τα μαχαίρια στην άγρια «μάχη» που ξέσπασε στον κεντρικό δρόμο ενός χωριού του Πύργου μεταξύ περίπου 15 Αλβανών. Τα αίματα άναψαν εξαιτίας μιας φράσης που ξεστόμισε κάποιος από αυτούς. «Αυτό θα το πληρώσεις με αίμα!» ειπώθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν τα δύο… αντίπαλα στρατόπεδα άρχισαν να ανταλλάσσουν ύβρεις το σαββατόβραδο στην κοινότητα Βροχίτσα Ηλείας και αμέσως πιάστηκαν στα χέρια!

Ορισμένοι από τους εμπλεκομένους κρατούσαν αλυσίδες, σιδερογροθιές και μαχαίρια, με βασικούς «πρωταγωνιστές» έναν 27χρονο, έναν 24χρονο και έναν 42χρονο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, ο πρώτος άρπαξε μια καρέκλα έξω από το καφενείο και χτύπησε στο κεφάλι τον 42χρονο ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Χειρουργική επέμβαση

Τότε ο 24χρονος έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα τραυματίζοντάς τον σε χέρι, ώμο και στήθος. Ο 42χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Πύργου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι δύο δράστες -όπως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι- τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Οι κάτοικοι της Βροχίτσας, που είδαν αιματοβαμμένο τον κεντρικό δρόμο, γεμάτο σπασμένες καρέκλες και πεταμένες αλυσίδες στους θάμνους, εκφράζουν έντονη ανησυχία ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεσπάσει βεντέτα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα