Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

«Σούπερ μπαμπάς» ο Τζάκμαν

Εσωσε τα παιδιά του Αβα και Οσκαρ, όταν χτυπήθηκαν από κύμα σε παραλία της Αυστραλίας

Εσωσε τα παιδιά του Αβα και Οσκαρ, όταν χτυπήθηκαν από κύμα σε παραλία της Αυστραλίας

Κάτι ανάμεσα σε… σούπερ ήρωας και σούπερ μπαμπάς έγινε ο Χιου Τζάκμαν, που δεν δίστασε να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να βοηθήσει τα δύο παιδιά του που χτυπήθηκαν από μεγάλο κύμα στο Bondi beach της Αυστραλίας. Τον ηθοποιό βοήθησαν άλλοι λουόμενοι, τους οποίες δεν παρέλειψε -λίγες ώρες αργότερα- να ευχαριστήσει δημοσίως. Κι επειδή δεν του αρέσει η επίδειξη, όπως είναι άλλωστε γνωστό, δεν θέλησε να πει το παραμικρό για τη δική του υπερπροσπάθεια.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένα τεράστιο κύμα χτύπησε τη 10χρονη Αβα και τον 15χρονο Οσκαρ. Ο Τζάκμαν, που ήταν κοντά τους μέσα στο νερό, έσπευσε να σώσει τον γιο του, ενώ με τη βοήθεια ενός άλλου άντρα έκανε «καρεκλάκι» για να βγάλει από το νερό τη μικρή Αβα. Ο Πίτερ Ανταμ ήταν εκείνος που άρπαξε το κορίτσι, το οποίο πάλευε με το «τείχος νερού» που είχε δημιουργηθεί από το μεγάλο κύμα. «Η κόρη (σ.σ.: του Τζάκμαν) αγωνιζόταν να βγει στην παραλία.

Την έπιασα από το χέρι και αμέσως έφθασε ο πατέρας της. Κάναμε τα χέρια μας “καρεκλάκι” και τη βγάλαμε έξω» είπε ο Ανταμ, συμπληρώνοντας πως αυτό θα έκανε ο καθένας για μια οικογένεια που θα βρισκόταν σε κίνδυνο. Αλλος λουόμενος δήλωσε πως ο Τζάκμαν βρισκόταν σε ένταση μέχρι να βεβαιωθεί πως τα παιδιά του ήταν καλά, ωστόσο ήταν ήρεμος και συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.



Μποζουκια Αθηνα