Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ιερέας είχε ερωτική σχέση με 15χρονο ναρκομανή

Ο πάτερ Αλμπέρτο Πάολο Λέσμο, ιερέας της ενορίας Σάντα Μαρτσελίνα, κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια πλήρωνε 15χρονο για να κάνουν σεξ.

Σε δίκη θα παραπεμφθεί καθολικός παπάς στην Ιταλία, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία και εκπόρνευση ανηλίκου, με τον Αρχιεπίσκοπο του Μιλάνου να τον απαλλάσσει από τα θρησκευτικά καθήκοντά του. Ο πάτερ Αλμπέρτο Πάολο Λέσμο, ιερέας της ενορίας Σάντα Μαρτσελίνα, κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια πλήρωνε 15χρονο για να κάνουν σεξ.

Τα γεγονότα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εξελίχθηκαν μεταξύ 2009 και 2011, όταν ο ανήλικος ήταν 15 έως 17 ετών. Ο ιερέας τον είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου και τον πλήρωνε 150-250 ευρώ κάθε φορά που έκαναν σεξ. Γνώριζε μάλιστα ότι ο ανήλικος είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και ότι χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να προμηθευτεί κοκαΐνη.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση το 2011, όταν ο 17χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας. Οι γιατροί ειδοποίησαν τις Αρχές, όμως ο ανήλικος αποφάσισε να μιλήσει δύο χρόνια αργότερα και να κάνει τη σχετική καταγγελία. Ο ιερέας είχε διαδικτυακές επαφές και με άλλα άτομα, όμως η αστυνομία κατάφερε να βρει αποδείξεις μόνο για την περίπτωση του 15χρονου, ο οποίος τώρα σπουδάζει σε πανεπιστήμιο και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Η έρευνα ολοκληρώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, με την εισαγγελία του Μιλάνου να ζητεί την παραπομπή του Λέσμο σε δίκη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα