Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Αδειοδοτήσεις: Ο ΠΑΣ και οι άλλοι!

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Πανιώνιο και τον Ηρακλή, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου, αφού κανένα νέο στοιχείο δεν θα γίνει δεκτό σε δεύτερο βαθμό. Ο κ Δημητρίου είναι κατηγορηματικός: «Τα έλεγαν αυτά και τα Γιάννενα τα προηγούμενα χρόνια, ότι “θα λύσουμε τα προβλήματα σε δεύτερο βαθμό”. Ο κανονισμός το γράφει ρητά. Ο δικονομικός κανονισμός λειτουργίας στα άρθρα 19 και 20 λέει ότι δεν επιτρέπεται να προσκομίζονται έγγραφα μετά την πάροδο της 31ης Μαρτίου. Θα σας πω ένα παράδειγμα: Αν έπρεπε μια ομάδα να φέρει το έγγραφο “χ” και δεν το έφερε, αλλά το προσθέτει μετά, πώς θα ανατρέψεις ως επιτροπή μια απόφαση, όταν οι προηγούμενοι ποτέ δεν το είχαν μπροστά τους αυτό το χαρτί για να το κρίνουν;»

Για τον φετινό φάκελο του ΠΑΣ σχολίασε: «Τα έκαναν όλα σωστά, ό,τι λέει ο κανονισμός, και είμαι ευτυχής γιατί ύστερα από τρία χρόνια που κοβόταν πήρε άδεια. Πιστεύω ότι πραγματικά είναι μια ευκαιρία αυτή η διαδικασία για τις ομάδες και είναι εργαλείο εξυγίανσης, αλλά εξαρτάται από την κάθε ομάδα πώς θα την αξιοποιήσει. Την άδεια που πήραν τα Γιάννενα τη δικαιούνταν. Δεν φημίζομαι για την επιείκειά μου, ούτε ότι κάνω χάρες. Τη δικαιούνταν και την πήραν, όπως δεν τη δικαιούνταν και δεν την πήραν τα προηγούμενα χρόνια».

Καταλήγοντας, ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στο θέμα των 100 δόσεων και στο αν θα μπορούσε να πάρει άδεια από πέρυσι ο ΠΑΣ: «Στο θέμα των 100 δόσεων είχε δοθεί πέρυσι παράταση 15 ημερών από την ΕΠΟ μόνο για την Ελλάδα. Την UEFA δεν την απασχολεί αν δόθηκε παράταση στην Ελλάδα. Πανευρωπαϊκά ισχύει η ημερομηνία της 31ης Μαρτίου. Τα ρύθμισες έως τότε, μπράβο σου, δεν τα ρύθμισες, λυπάμαι πολύ».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα