Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Οι βίλες των Νίκα, Πιστόλη και Χούμπαυλη αναζητούν αγοραστή

Αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους της high society, ότι πολλά ακίνητα «φιλέτα» της χώρας μας -από την Ηρώδου Αττικού ως το Λαγονήσι και από το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες ως τη Μύκονο και την Αντίπαρο-

Αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους της high society, ότι πολλά ακίνητα «φιλέτα» της χώρας μας -από την Ηρώδου Αττικού ως το Λαγονήσι και από το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες ως τη Μύκονο και την Αντίπαρο- έχουν βάλει, άλλα άτυπα και άλλα επίσημα μέσω σοβαρών κτηματομεσιτικών γραφείων, πωλητήριο.

Ενα πωλητήριο όμως χωρίς ανταπόκριση, αφού η τιμή τους αγγίζει αστρονομικά για τα δεδομένα της εποχής ποσά, που ξεπερνούν τα 10.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν από γνωστούς μεσίτες, η πώλησή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, αφού και οι τρεις βίλες που αποκαλύπτουμε ότι αναζητούν αγοραστές, αλλά είναι ακόμη στα αζήτητα, συγκαταλέγονται στα πιο ακριβά ακίνητα της Ελλάδας.

Η πρώτη βρίσκεται στο ιστορικό κτήμα έξι στρεμμάτων της αδελφής του Ωνάση, Καλλιρρόης Πατρονικόλα, στο Λαγονήσι, το οποίο την εποχή της ευδαιμονίας πουλήθηκε από την οικογένεια Πατρονικόλα σε εξαιρετικά υψηλή τιμή στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη.

Ο νεαρός εφοπλιστής, αφού έριξε αρκετό ακόμα χρήμα και ανακαίνισε, μέσω του φημισμένου αρχιτεκτονικού γραφείου ISV-«Ιωάννου-Σωτηρόπουλου-Van Guilder», τόσο τα οικήματα της ιστορικής βίλας όσο και τους εξωτερικούς χώρους με τα σιντριβάνια και τις ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες, δημιούργησε τον πιο σύγχρονο και ντιζαϊνάτο ιδιωτικό παράδεισο στο Λαγονήσι, τον οποίο τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να πουλήσει σε εξαιρετικά υψηλή τιμή.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στην περιοχή της Σαρωνίδας και στην κυριολεξία πάνω στη θάλασσα, την παράσταση κλέβει η βίλα-υπερπαραγωγή της οικογένειας Νίκα.

Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια προσπαθεί να πουλήσει τη βίλα των 550 τ.μ., με το γήπεδο τένις, τις πισίνες, τους σκεπαστούς εξωτερικούς χώρους και τους ξενώνες με τη μαγευτική θέα στον Σαρωνικό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η τιμή πώλησης της βίλας, σύμφωνα με τους μεσίτες, ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.

Φημολογείται ότι κάποια στιγμή σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή της έδειξε ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος, αλλά τελικά το deal δεν πραγματοποιήθηκε και σήμερα η βίλα ενοικιάζεται με την εβδομάδα αντί αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Το πιο ακριβό, όμως, ακίνητο προς πώληση, σύμφωνα και με την πρόσφατη λίστα που δημοσίευσε το Business Insider, βρίσκεται στα Λεγρενά Αττικής και πωλείται αντί 23.000.000 δολαρίων. Πρόκειται για μια παραδεισένια χερσόνησο, επιφάνειας 11.700 τ.μ., με την παράσταση να κλέβει η βίλα-υπερπαραγωγή με τα 13 δωμάτια και θέα τον Ναό του Ποσειδώνα, η οποία ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χούμπαυλη. Πρόκειται για την πρώην βίλα Κάβο Ποσειδών του αείμνηστου εφοπλιστή Παντελή Σφηνιά, που αυτοκτόνησε μετά το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα