Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Νέο «στρατηγείο»

Ο οργανισμός μετακόμισε σε ιδιόκτητο κτίριο στη Λ. Αθηνών

Ο οργανισμός μετακόμισε σε ιδιόκτητο κτίριο στη Λ. Αθηνών

Στο νέο ιδιόκτητο κτίριο επί της λεωφόρου Αθηνών 112 λειτουργεί πλέον ο ΟΠΑΠ. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο συνολικού εμβαδού άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων.

Μάλιστα, από αυτή τη σημαντική επένδυση θα προκύψουν για τον ΟΠΑΠ εξίσου σημαντικά οικονομικά οφέλη από την εξοικονόμηση μισθωμάτων. Σύμφωνα με τη διοίκηση του οργανισμού, η αλλαγή έδρας αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον ΟΠΑΠ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του αποκτά ιδιόκτητο κτίριο κεντρικών γραφείων.

Βασικά χαρακτηριστικά του νέου κτιρίου:
· 8 όροφοι με 12.000 τετραγωνικά μέτρα μικτή επιφάνεια και επιπλέον 4 υπόγεια 10.000 τετραγωνικών μέτρων με 250 θέσεις στάθμευσης.
· Εως 1.000 θέσεις εργασίας με υψηλή αισθητική, εργονομία και πιστοποιημένα ποιοτικά υλικά κατασκευής.
· Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ώστε να αξιοποιούνται πλήρως όλοι οι χώροι και να μη «χάνεται» ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο.
· Πολλές αίθουσες συσκέψεων και εκπαίδευσης, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των εργαζομένων, των συνεργατών, των πελατών, των μετόχων κ.λπ.

Σημείο-κλειδί

Η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ γύρισε σελίδα για τον οργανισμό και η απόκτηση των κτιριακών εγκαταστάσεων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της νέας εταιρικής κουλτούρας του. Παρά τον βιομηχανικό χαρακτήρα της περιοχής, η νέα «γειτονιά» είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά σημεία-κλειδιά της Αθήνας, καθώς εκτός από το κτίριο του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, σε κοντινή απόσταση, βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας Allianz, της μεγάλης ελληνικής καπνοβιομηχανίας Καρέλια, καθώς και γραφεία της εταιρίας τηλεπικοινωνιών WIND, της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται εστίες πολιτισμού, όπως ο χώρος της Ακαδημίας Πλάτωνος και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πολιτιστικές δράσεις, ενδιαφέροντα μουσεία και εκθέματα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα