Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Συνεχίζεται το σίριαλ Ντεπ – Χερντ

Αντικρουόμενες πληροφορίες από τους δικηγόρους, φήμες και πολύωρες διαδικασίες για το διαζύγιο των δύο ηθοποιών

Αντικρουόμενες πληροφορίες από τους δικηγόρους, φήμες και πολύωρες διαδικασίες για το διαζύγιο των δύο ηθοποιών

Το έπος του διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χέρντ συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο, με αντικρουόμενες πληροφορίες, δικηγόρους, πολύωρες διαδικασίες και υστερίες. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του διάσημου ηθοποιού, η Χερντ αρνήθηκε να πάρει όρκο και να καταθέσει το περασμένο Σάββατο, δίνοντας παράλληλα «ρεσιτάλ» ουρλιαχτών και κλάματος.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που κατέθεσε η Λόρα Γουάσερ και τα οποία επικαλείται το ΤΜΖ, η 30χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Rum Diary», που άργησε δύο ώρες να εμφανιστεί στο γραφείο της, αρνήθηκε επανειλημμένα να υποβληθεί στη διαδικασία των ερωτήσεων, παρά το γεγονός ότι ήταν εκεί από τις 11.50 το πρωί έως τις 9 το βράδυ!

Τον επόμενο μήνα

Τώρα, οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ ζητούν να εκπέσουν οι κατηγορίες σε βάρος του ή να μην καταθέσει η Χερντ στη δίκη, που είναι προγραμματισμένη για τον επόμενο μήνα.
Αλλη πηγή, ωστόσο, που επικαλείται το ΤΜΖ, έχει διαφορετική άποψη για όσα έγιναν μες στο γραφείο των δικηγόρων. «Ηταν εκεί και έτοιμη να κάνει αυτό που έπρεπε. Δεν αρνήθηκε ποτέ να μπει» αναφέρει χαρακτηριστικά. Σημειώνει δε ότι περίμενε έξω από τα γραφεία των δικηγόρων, όσο οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών επιχειρούσαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Ντεπ έχει ήδη καταθέσει μια λίστα με περίπου 24 ονόματα μαρτύρων, οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν ότι η Χερντ ψεύδεται σχετικά με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Η τελευταία, πάντως, σκοπεύει να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να επεκτείνει την ισχύ των περιοριστικών μέτρων σε βάρος του Ντεπ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα