Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Ένα «αγγελάκι» έπεσε στην Πάρο!

Στην Πάρο έχει αράξει τον αέρα της να αλλάξει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 26 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά...

Φήμες για… παρέμβαση του Λιάγκα προκειμένου να πάρει άδεια η Μαρία Αντωνά

Τη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας ανεβάζει από το...

Ο Διονύσης Ζάχος συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία

Ερχόμενος με φόρα από τη μεγάλη επιτυχία «Oh mon Dieu!», που παρουσίασε τον χειμώνα σε γνωστό αθηναϊκό στέκι, ο Διονύσης Ζάχος

Επνιξε από αγάπη (!) τον εραστή του

Ο χορευτής του Μπρόντγουεϊ Μάρκους Μπέλαμι ομολόγησε την πράξη του με ανάρτηση στο facebook ζητώντας συγχώρεση

Ο χορευτής του Μπρόντγουεϊ Μάρκους Μπέλαμι ομολόγησε την πράξη του με ανάρτηση στο facebook ζητώντας συγχώρεση

«Είμαι θεός. Εγώ δίνω τη ζωή και μπορώ να την πάρω πίσω. Ας είναι». Με αυτό το ανατριχιαστικό post στο προφίλ του στο facebook ο χορευτής του Μπρόντγουεϊ Μάρκους Μπέλαμι ομολόγησε ότι είχε αφαιρέσει τη ζωή του συντρόφου του.

Ο 32χρονος καλλιτέχνης σκότωσε τον σύντροφό του Μπερνάρντο Αλμόντε μέσα στο διαμέρισμα του 27χρονου θύματος στο Μπρονξ. Λίγα λεπτά πριν από την άφιξη της αστυνομίας και την επικείμενη σύλληψή του, ο Μπέλαμι προχώρησε στη δημόσια ομολογία της πράξης του, ζητώντας σε διαφορετικό post συγχώρεση. «Συγχώρεσέ με. Το έκανα επειδή σε αγαπώ. Ολους σας αγαπώ. Κι εκείνον τον αγαπούσα. Μου είπε ότι η αγάπη και το μίσος είναι το ίδιο συναίσθημα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Επειτα από καβγά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Daily News», ο Μπέλαμι, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε συμμετάσχει και στο μιούζικαλ «Spider-Man: Turn off the dark», στραγγάλισε και χτύπησε μέχρι θανάτου τον εραστή του έπειτα από καβγά. Εν συνεχεία ομολόγησε σε έναν γείτονα ότι είχε σκοτώσει τον συγκάτοικό του κι εκείνος κάλεσε την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε επί τόπου. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι όση ώρα περίμενε το περιπολικό καθόταν στο πεζοδρόμιο και έμοιαζε να προσεύχεται. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Μπέλαμι έχει άλλες τέσσερις συλλήψεις στο βιογραφικό του από το 2007 έως σήμερα, καμία όμως εκ των οποίων για βιαιοπραγία.

Στη σελίδα του στο IMDb αναφέρεται ότι άρχισε την καριέρα του στο τηλεοπτικό σόου «Smash» και ότι η πρώτη εμφάνισή του στην σκηνή του Μπρόντγουεϊ ήταν το 2006 στο μιούζικαλ «Tarzan».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μας «συστήνει» το γιο του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης τρισευτυχισμένος ανήμερα των 14ων γενεθλίων του γιου του πόζαρε μαζί του και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο instagram.
spot_img
spot_img