Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Εκανε σεξ με τη μητέρα του!

44χρονη στις ΗΠΑ πιάστηκε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον 25χρονο παντρεμένο γιο της. Μπήκαν στη φυλακή και οι δύο για αιμομιξία

44χρονη στις ΗΠΑ πιάστηκε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον 25χρονο παντρεμένο γιο της. Μπήκαν στη φυλακή και οι δύο για αιμομιξία

Ενα από τα πιο διεστραμμένα ερωτικά τρίγωνα αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ. Οταν η Σάνον Ρόμαν δεχόταν να μείνει στο ίδιο σπίτι με την πεθερά της Μελίσα, δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο άντρας της έκανε σεξ με τη μητέρα του. Οταν το έμαθε, οργίστηκε, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι προσπαθεί να τον συγχωρέσει. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν το παράνομο ζευγάρι για αιμομιξία.

Στις 7 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικοί του Ασβιλ της Βόρειας Καρολίνας πέρασαν χειροπέδες στη 44χρονη Μελίσα Κίτσενς και μία ημέρα αργότερα στον 25χρονο γιο της Σον Τόμας Φάιφερ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μητέρα και γιος έκαναν σεξ τον Αύγουστο.

Ο Φάιφερ, που είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, κατηγορείται επίσης για άσεμνη συμπεριφορά σε παιδί, κοινοποίηση απειλών, μέθη και πρόκληση ταραχών. Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει ακόμη για πόσο καιρό το αιμομικτικό ζευγάρι είχε σεξουαλικές επαφές ούτε ποιος έκανε την καταγγελία που οδήγησε στις συλλήψεις. Η Κίτσενς και ο Φάιφερ προφυλακίστηκαν διότι δεν ήταν σε θέση να πληρώσουν την εγγύηση, η οποία για τη μητέρα ανέρχεται σε 26.680 ευρώ και για τον γιο σε 62.700 ευρώ. Η δίκη τους θα αρχίσει στις 29 και τις 30 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Διαβάζοντας εκ των υστέρων τα σχόλια που αναρτούσαν στο παρελθόν στο facebook οι εμπλεκόμενοι, αυτά παύουν να φαίνονται «αθώα» και αποκτούν εντελώς διαφορετικό νόημα. «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πόσο όμορφος είσαι» σχολίασε τον Αύγουστο η Κίτσενς κάτω από φωτογραφία του γιου της με το παιδί του, ενώ αργότερα άφηνε να εννοηθεί ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην οικογένεια, γράφοντας ότι «τα πράγματα έγιναν πολύ αγχωτικά, σε αγαπώ και θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση». Η Ρόμαν, από την άλλη, άφησε να εννοηθεί ότι τον συγχωρεί, σχολιάζοντας ότι «όταν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, τα λάθη του δεν αλλάζουν ποτέ τα συναισθήματά σου, διότι το μυαλό μπορεί να θυμώνει, η καρδιά όμως εξακολουθεί να νοιάζεται».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα