Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Πλαστογραφούσε επιταγές και είχε «σηκώσει» 517.000 ευρώ

Λογιστής νόμιζε πως βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, πλαστογραφώντας επιταγές, με αποτέλεσμα να υπεξαιρέσει 517.000 ευρώ!

Ολα πήγαιναν καλά μέχρι ενός σημείου για τον απατεώνα, ώσπου του πέρασαν… βραχιόλια οι αστυνομικοί. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ένας 38χρονος από το Ελαιοχώρι Καβάλας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, απάτη και υπεξαίρεση από εντολοδόχο, κακουργηματικής μορφής, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, όταν πήγε σε κεντρικό τραπεζικό υποκατάστημα της Καβάλας, στο οποίο κατέθεσε πλαστογραφημένη επιταγή που είχε υπεξαιρέσει, με σκοπό να εισπράξει 2.000 ευρώ. Δεν τα κατάφερε όμως αφού ανακάλυψαν την απάτη υπάλληλοι της τράπεζας, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα στο Ελαιοχώρι. Οπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς είχε καταφέρει να αποκτήσει παράνομο περιουσιακό όφελος ύψους 517.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο του 2012 είχε κατατεθεί έγκληση σε βάρος του 38χρονου στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης από τον διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας επαγγελματικών συσκευών ψύξης, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης και της υπεξαίρεσης. Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, εργαζόμενος ως λογιστής σε αυτήν, από το 2010 έως τον Αύγουστο του 2012 ιδιοποιήθηκε παράνομα επιταγές πελατών της εταιρείας και κατά την είσπραξη αυτών από τραπεζικά καταστήματα δεν κατέθετε τα χρήματα σε λογαριασμούς της εταιρείας, ως όφειλε, αλλά τα παρακρατούσε παράνομα.

Ε.Π.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα