Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Αστυνομικός που προσπάθησε να «υιοθετήσει» προσφυγοπούλα στη Σάμο

«Λύγισε» ένας νεαρός αστυνομικός, όταν διαπίστωσε τον πόνο που βιώνουν οι πρόσφυγες

«Λύγισε» ένας νεαρός αστυνομικός, όταν διαπίστωσε τον πόνο που βιώνουν οι πρόσφυγες, ανεβαίνοντας τον δικό τους γολγοθά με τα παιδιά τους, και η καρδιά του πλημμύρισε από αγάπη για ένα κοριτσάκι που δεν ήξερε καν από πού κρατάει η σκούφια του. Τα αθώα ματάκια της Μπέλα τον συγκίνησαν τόσο, που ήθελε να γίνει «μπαμπάς» του προσφυγόπουλου.

«Προσπάθησα να κάνω ενέργειες ώστε να γίνω ανάδοχος γονέας, να δίνω κάποιο ποσό και να έρχομαι σε επικοινωνία με τη μικρή, ώστε να μαθαίνω πώς μεγαλώνει! Αλλά δεν είχε χαρτιά, ήταν αγνώστου διαμονής και δεν ήταν εφικτό» είπε στο thebest.gr ο ευαίσθητος αστυνομικός Μάριος Κουτσούκος από την Πάτρα και συνέχισε: «Εξι μήνες στη Σάμο είδα τα πράγματα όπως έχουν, όχι όπως τα παρουσιάζουν. Είχα πολλές καλές εμπειρίες εκεί! Μέχρι και δώρα έχω από τους μετανάστες! Θυμάμαι ότι, ενώ τους δίναμε τα τιμαλφή τους για να πάνε με το βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. στο λιμάνι για Πειραιά, μου φώναζαν “Mario, one photo please” (“Μάριε, μια φωτογραφία, παρακαλώ”) και βγάζαμε selfie!».

Ως το 2009, ο Μάριος Κουτσούκος ήταν φοιτητής στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Τελικά, προτίμησε μια καριέρα στην ΕΛ.ΑΣ. και σήμερα υπηρετεί στο Α.Τ. Μεγάρων. Οταν υπηρέτησε στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Σάμο, βίωσε από κοντά τον ανθρώπινο πόνο και είδε παιδάκια να γνωρίζουν το σκληρό πρόσωπο της ζωής, που γι’ αυτά δεν είχε καλά καλά αρχίσει.

Ακόμη και σήμερα, νέοι από τη Συρία που έφυγαν κυνηγημένοι από τη Δαμασκό, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στη Γερμανία, διατηρούν επαφή (έστω μέσω facebook) με τον αστυνομικό που γνώρισαν στη Σάμο!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα