Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Ηλιάδη «απάντησε» στις φήμες χωρισμού με βίντεο

Μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram έκανε η Αγγελική Ηλιάδη και πολλοί την εξέλαβαν ως απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Σάββα Γκέντσογλου

Μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram έκανε η Αγγελική Ηλιάδη και πολλοί την εξέλαβαν ως απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η σέξι τραγουδίστρια και μαμά δύο αγοριών πόσταρε ένα βίντεο, το οποίο περιλάμβανε οικογενειακές φωτογραφίες, με εκείνη, τον σύντροφό της και τους δύο γιους της, ενώ αντί για λεζάντα η Ηλιάδη προτίμησε να βάλει μια καρδιά και τον αριθμό τρία.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, η Αγγελική κι ο Σάββας πέρασαν μεγάλη κρίση στη σχέση τους και έχουν πια χωρίσει, ενώ ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Κροατία, είναι έτοιμος να ζητήσει την επιμέλεια του περίπου δυόμισι ετών γιου τους Βασίλη. Φαίνεται ότι η τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει εμμέσως πλην σαφώς σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, αναρτώντας ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, αφού δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική ζωή της. Τη γραμμή αυτή τηρεί και ο Σάββας, ο οποίος ουδέποτε έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάποια φήμη ή δημοσίευμα. Να πούμε ότι το ζευγάρι έχει συνηθίσει πια την απόσταση, αφού πέρυσι ο Γκέντσογλου είχε επιλέξει την Ιταλία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα