Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ο αδιόρθωτος Μπιλ Κλίντον

Ο Εντουαρντ Κλάιν περιγράφει στο βιβλίο «Guilty As Sin» τα φλερτ του πρώην προέδρου με νεαρές καλλονές στη βιβλιοθήκη που φέρει το όνομά του

Ο καιρός ήταν ευχάριστος, το κρασί κόκκινο, κι εκείνος απολάμβανε τα τρυφερά χέρια της μαθητευόμενης υπαλλήλου να του κάνουν μασάζ στις πατούσες.

Ο Μπιλ Κλίντον συνεχίζει να φλερτάρει με νεαρές καλλονές, οι οποίες εργάζονται στη βιβλιοθήκη που φέρει το όνομά του, σύμφωνα με το βιβλίο του δημοσιογράφου Εντουαρντ Κλάιν «Guilty As Sin». Ονειρό του, μάλιστα, ήταν να χτίσει πισίνα στην ταράτσα για να διοργανώνει πάρτι με γυμνά κορίτσια, όπως έκανε ο JFK.

«Ημασταν στη βεράντα του διαμερίσματός του» θυμάται η 20χρονη μαθητευόμενη στη βιβλιοθήκη William J. Clinton Presidential Library and Museum στο Λιτλ Ροκ, προσθέτοντας ότι μόλις τους είχε σερβιριστεί δείπνο από γνωστό εστιατόριο για vegan. «Συχνά προσκαλεί στο διαμέρισμά του, που βρίσκεται εντός της βιβλιοθήκης, κορίτσια σαν εμένα, τα οποία εργάζονται εκεί, για ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και για μασάζ» λέει, προσθέτοντας ότι στον Μπιλ Κλίντον αρέσει το μασάζ στον λαιμό και στους ώμους.

Mασάζ στα πόδια

Αυτό, όμως, που τον «φτιάχνει» είναι το μασάζ στα πόδια. «Απλά βγάζει τα παπούτσια και τις κάλτσες του και απλώνει τα πόδια στο τραπεζάκι του σαλονιού» λέει χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτει ότι ο Κλίντον φλερτάρει πάντα με τις γυναίκες στη βιβλιοθήκη και ότι ξέρει τους πάντες με το όνομά τους. Η ίδια τον αποκαλούσε «κύριε πρόεδρε», όμως μια ημέρα την κοίταξε «με το γεμάτο υπονοούμενα βλέμμα του και είπε “λέγε με Μπιλ”». Από τότε χαίρεται που τον κάνει ευτυχισμένο με το μασάζ, ενώ δηλώνει ότι βρίσκει συναρπαστικό να μπορεί να αγγίζει πρώην πρόεδρο τον ΗΠΑ με αυτόν τον τρόπο.

Η πηγή με την οποία μίλησε ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο Μπιλ Κλίντον συνήθως πίνει κόκκινο κρασί, που του συνέστησε ο γιατρός του μετά το πρόβλημα υγείας με την καρδιά του. Ηθελε δε να κατασκευάσει πισίνα στην ταράτσα της βιβλιοθήκης για να κάνει πάρτι με γυμνά κορίτσια, αφού ο χώρος προσφέρεται, καθώς είναι προστατευμένος από τους φωτογράφους. Ωστόσο, το κόστος ήταν απαγορευτικό, οπότε εγκατέλειψε την ιδέα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα