Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

«Yoga Picnic» στο «Κτήμα Μαργαρίτα»!

Η 93χρονη μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου διαθέτει πλέον τον χώρο στην Αλμυρή Κορινθίας και για τους φανατικούς του fi tness

Η 93χρονη μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου διαθέτει πλέον τον χώρο στην Αλμυρή Κορινθίας και για τους φανατικούς του fi tness

Μετά τις γαμήλιες δεξιώσεις και άλλες εκδηλώσεις που διοργάνωνε στο κτήμα της στην Αλμυρή Κορινθίας, η Μαργαρίτα Παπανδρέου βρήκε νέο τρόπο να αυξήσει τα εισοδήματά της, ενοικιάζοντας τον χώρο και για… πικνίκ με μαθήματα γιόγκα!

Η 93χρονη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε και νοίκιασε το «Κτήμα Μαργαρίτα» σε στούντιο γυμναστικής. Οπως φαίνεται, η γνωριμία του Γιώργου Παπανδρέου με την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κονέλι δεν άλλαξε μόνο τη δική του ζωή!

Το κόστος

Πρώτη φορά νοικιάστηκε ο χώρος τον Αύγουστο, όταν περισσότερα από 15 άτομα δήλωσαν συμμετοχή, ώστε να λάβουν μέρος στο μάθημα γιόγκα με τίτλο «yoga Picnic». Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία την ίδια μέρα (στις 7 Αυγούστου) να απολαύσουν και μια βουτιά στην πισίνα του κτήματος.

Ετσι, όσοι παρευρέθηκαν πλήρωσαν το ποσό των 10 ευρώ για να κάνουν μάθημα γιόγκα διάρκειας μιάμισης ώρας από τις 10 το πρωί έως τις 11.30, ενώ όσοι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μόνο την πισίνα με το θαλασσινό νερό του «Κτήματος Μαργαρίτα» πλήρωσαν 8 ευρώ.

Η είσοδος για τα παιδιά ήταν δωρεάν, ενώ κατά την παρουσία τους οι φαν της γιόγκα έπρεπε να έχουν μαζί τους στρώμα γυμναστικής, πετσέτα, μαγιό, νερό και το φαγητό τους, από τη στιγμή που θα αποφάσιζαν να παραμείνουν στον χώρο έως τις 7 το απόγευμα, προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο και την πισίνα στον χώρο της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Το ίδιο καλά κινήθηκε και το μάθημα της 21ης Αυγούστου, με το ίδιο στούντιο γυμναστικής να νοικιάζει ξανά τον χώρο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα